Πλάνη η δήθεν διετής αναβολή για την έκδοση των νέων ηλεκτρονικών ταυτοτήτων. Τζάμπα χαρήκαμε!

ΔΕΙΤΕ πότε έρχονται οι ΝΕΕΣ βιομετρικές ταυτότητες!

Δημοσιεύθηκε η είδηση (βλ. εδώ) ότι  δήθεν «παράταση για 27 και πλέον μηνών, ως τις 30 Ιουνίου του 2018, δόθηκε με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή, στο θέμα της έκδοσης των νέων βιομετρικών ταυτοτήτων…» 

Η είδηση αυτή γρήγορα αναπαρήχθη με αναρτήσεις σε διάφορα ιστολόγια και blogs (χωρίς δόλο φυσικά) και λίαν εύφρανε τις ψυχές όσων δίκαια αγωνίζονται κατά των νέων (υπό έκδοση)  ηλεκτρονικών ταυτοτήτων (=Κάρτα Πολίτη).

Πρόκειται όμως για μία πλάνη, οφειλόμενη σε παρερμηνεία!

Η αλήθεια έχει ως εξής: Με το νόμο 1599/1985 (βλ. εδώ) καθιερώθηκε η έκδοση των νέων (τότε) αστυνομικών ταυτοτήτων, των απλών, αυτών ακριβώς που κατέχουμε σήμερα. Όχι των ηλεκτρονικών με chip με ή χωρίς βιομετρικά στοιχεία (=Κάρτα Πολίτη). Περί αυτών δεν εκδόθηκε ακόμη εκτελεστική υπουργική απόφαση, αφού οι «ειδικοί» δεν φαίνεται να έχουν καταλήξει στα τελικά χαρακτηριστικά της.

Με το άρθρο 25 παρ. 4 του εν λόγω νόμου (1599/1986), είχε παρασχεθεί  στις Αστυνομικές Αρχές η οργανική δικαιοδοσία να εκδίδουν αυτές (αντί του Υπουργείου Εσωτερικών) τις ταυτότητες μέχρι την 31.12.1987. Ο νόμος ορίζει ότι η προθεσμία αυτή μπορεί να παρατείνεται με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών.  Έκτοτε αυτό γίνεται συνεχώς κάθε δύο χρονια και αυτό έγινε και τώρα. Με την υπ’  αριθ. Φ. 131360/οικ .10047/15-4-2014 (1154 Β ́ ) απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών είχε παραταθεί  για τελευταία φορά η προθεσμία αυτή μέχρι την 30.6.2006. Ενόψει δε της λήξεως και της προθεσμίας αυτής, ο Υπουργός Εσωτερικών Π. Κουρουμπλής, με την πρόσφατη αυτή απόφασή του υπ’  αριθ. ΤΑΔΚ 247/4.3.2015 (βλ. εδώ) που δημοσιεύθηκε και στην ΕτΚ, παρέτεινε την προθεσμία για άλλα δύο έτη, δηλαδή μέχρι την 30.6.2008.

Αυτό είναι όλο. Τζάμπα χαρήκαμε.  Καλό είναι γενικά να προσέχουμε  και να επαγρυπνούμε γιατί οι καιροί είναι πονηροί και μία χαλάρωση  της (οφειλόμενης) επαγρύπνησης μπορεί να καλλιεργείται, ίσως, και εκ του πονηρού…

Γι’  αυτό νήφουμε και επαγρυπνούμε, ορθόδοξα και αγωνιστικά!

 

5 thoughts on “Πλάνη η δήθεν διετής αναβολή για την έκδοση των νέων ηλεκτρονικών ταυτοτήτων. Τζάμπα χαρήκαμε!

 1. Και γιατι να χαιρομασταν αν διδοταν αναβολη της εκδοσης καρτας εως το 2018; Να χαρουμε που δεν πηρε αναβολη, διοτι αυτο σημαινει οτι δεν θα δοθεί απο τον Θεο αλλη αναβολη στα προφητευομενα που αναμενουμε! (Μεχρι να ερθουν οι ταυτοτητες, μπορει να ερθει η οργη του Θεου – Αγιος Παισιος). Δεν εχουμε την πολυτελεια να περιμενουμε ακομα 2 ετη…ο διωγμος ειναι πλεον αγριος και καθημερινος καθε τι Χριστιανικου….Εξαλλου τις ταυτοτητες δεν θα τις παρουμε…ειτε με τον εναν ειτε με τον αλλον τροπο.

   
 2. Pingback: Σχετικά με την παράταση ή όχι έκδοσης των νέων ταυτοτήτων – kliktv.gr

 3. Pingback: Πλάνη η δήθεν διετής αναβολή για την έκδοση των νέων ηλεκτρονικών ταυτοτήτων. Τζάμπα χαρήκαμε! - Κατοχικα Νεα ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

 4. ΑΞΙΖΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΙΝΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΦΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΩΝ ΜΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ…

  ΣΚΟΠΙΜΗ παραπλάνηση των πολιτών «η δήθεν διετής αναβολή για την έκδοση των νέων ηλεκτρονικών ταυτοτήτων ως τις 30 Ιουνίου του 2018», (και μην μας πει κάνεις ότι ένα μεγάλο μέσο ενημέρωσης σαν το τηλεοπτικό κανάλι STAR δεν ξέρει ή δεν «κατάλαβε» τι διαβάζει, ερμηνεύει και αναμεταδίδει ανεξέλεγκτα χωρίς αιδώ) που δολίως μεταδόθηκε από το τηλεοπτικό κανάλι «STAR» ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ: http://www.star.gr/Pages/Ellada.aspx?art=317199&artTitle=deite_pote_erchontai_oi_nees_viometrikes_taftotites ΜΕ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟ «ΔΕΙΤΕ πότε έρχονται οι ΝΕΕΣ βιομετρικές ταυτότητες!» και στην πρώτη σειρά του κειμένου της υποτιθέμενης είδησης γράφει: «Παράταση για 27 και πλέον μηνών, ως τις 30 Ιουνίου του 2018, δόθηκε με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή, στο θέμα της έκδοσης των νέων βιομετρικών ταυτοτήτων.» (και μεταδόθηκε άκριτα από άλλα μέσα και ιστοσελίδες στο διαδίκτυο ενώ «δεν πρόκειται για παράταση του χρόνου εφαρμογής των «βιομετρικών ταυτοτήτων» αλλά για παράταση που δόθηκε εκ νέου για να έχουν την οργανική δικαιοδοσία να εκδίδουν τις έως τώρα υπάρχουσες ταυτότητες των πολιτών οι αστυνομικές αρχές και όχι το Υπουργείο Εσωτερικών!», όπως βλέπουμε αναλυτικά κατωτέρω στον σχετικό νόμο 1599/1985 και στις σχετικές με αυτόν υπουργικές αποφάσεις που έχουν εκδοθεί μέχρι σήμερα για διαδοχικές διετείς παρατάσεις που προβλέπει ο νόμος!) για να «εφησυχάσουμε» μετά τις μεγάλες αντιδράσεις και την Μεγαλειώδη Συγκέντρωση Κατά της Ηλεκτρονικής Ταυτότητας – Κάρτας Παρακολούθησης του Πολίτη στις 7/2/2016: βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=oSTRz_iFzCA , την οποία επιμελώς απέκρυψαν τα μεγάλα «ΜΜΕ» = «ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ των σιωνιστών» ΟΠΩΣ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ και με άλλες μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις που έχουν γίνει κατά της Κάρτας Παρακολούθησης – Ηλεκτρονικής Ταυτότητας του Πολίτη με τσιπ Καταδότη του Αντιχρίστου 666 που ονειρεύονται να εφαρμόσουν οι κυβερνώντες αντίχριστοι σιωνιστές «εν ευθέτω» για αυτούς χρόνο. ΩΣΤΟΣΟ, ΟΣΟ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ http://freevolition.gr/666.htm .
  (Τα έχω καταγγείλει στο παρελθόν πάλι τα ελάχιστα σιωνιστικά μέσα ενημέρωσης ακόμα και όταν είχα «εργαστεί σε ένα από αυτά» και «με πέταξαν έξω όταν ανακάλυψα ποιοι πραγματικά ήταν» και τους αποκάλυψα δημόσια λέγοντας ότι θεωρώ ότι είναι αλήθεια δημοσιογραφικά και δεοντολογικά σωστό! Και δεν θα σταματήσω ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ… ΕΞΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΟΝΟ ΘΑ ΔΕΧΟΜΟΥΝ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΩ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ! Αν ζω ακόμη… ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ…)

   

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Retype the CAPTCHA code from the image
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code