Μπράβο στον άνθρωπο! Αυτό είναι ΟΜΟΛΟΓΙΑ στους καιρούς μας. Από τη διοικούσα εκκλησία ακούσατε κάτι;

Πρόεδρος Προμηθέα Πατρών: Δεν είναι δυνατόν ο Θεάνθρωπος να είναι στο Σταυρό και εμείς να παίζουμε μπάσκετ Μεγάλη Πέμπτη

Πρόεδρος Προμηθέα Πατρών: Δεν είναι δυνατόν ο Θεάνθρωπος να είναι στο Σταυρό και εμείς να παίζουμε μπάσκετ Μεγάλη Πέμπτη

Δηλώσεις που προκαλούν αίσθηση έκανε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Προμηθέας, Βαγγέλης Λιόλιος.

Ανέφερε ότι «είναι ντροπή να γίνονται αγώνες τη Μεγάλη Πέμπτη για την Basket League, ενώ ο Χριστός είναι πάνω στο Σταυρό» και είπε πως «εκείνη τη μέρα θα βρίσκομαι δίπλα στον Εσταυρωμένο ζητώντας το έλεός Του».

Παράλληλα, σχολίασε πως από την ημέρα του ορισμού διεξαγωγής της τελευταίας αγωνιστικής την συγκεκριμένη ημέρα, η δική του ΚΑΕ εξέφρασε στον ΕΣΑΚΕ την αντίθεσή της για την ύπαρξη αγωνιστική δράσης.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Από την ημέρα του ορισμού διεξαγωγής της τελευταίας αγωνιστικής την Μεγάλη Πέμπτη εκφράσαμε στον ΕΣΑΚΕ την αντίθεσή μας  για την ύπαρξη αγωνιστική δράσης την συγκεκριμένη ημέρα. Προσωπικά το θεωρώ ντροπή.

Έχουμε χάσει το μέτρο.

Δεν είναι δυνατόν ο Θεάνθρωπος να είναι στο Σταυρό και εμείς να παίζουμε μπάσκετ. Είμαστε ένα Ορθόδοξο κράτος με το 95% των πολιτών να είναι βαπτισμένοι Χριστιανοί. Το θεωρώ πρόκληση να παίζουμε μπάσκετ τη Μεγάλη Πέμπτη το απόγευμα και ο κόσμος να φωνάζει ή να πανηγυρίζει ή να βρίζει  τη στιγμή που ο Πατέρας όλων μας αφήνει τη τελευταία του πνοή πάνω στο Σταυρό.

Σέβομαι απόλυτα τον ΕΣΑΚΕ και τις δημοκρατικές διαδικασίες αλλά αν ήταν στο χέρι μου δεν θα άφηνα την ομάδα να κατέβει στο γήπεδο κι ας μηδενιζόταν κι ας χάναμε το στόχο των play-off.  Άλλωστε υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μας από τα play-off.

Όμως επειδή αυτό θα δημιουργούσε τεράστιο θέμα με την υπόθεση παραμονή και αθέμιτο ανταγωνισμό σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες δεν πρόκειται να το κάνουμε.

Εννοείται ότι προσωπικά την Μεγάλη Πέμπτη ΔΕΝ θα πάω στο γήπεδο. Η θέση μου και νομίζω η θέση όλων των φιλάθλων εκείνη την ημέρα δεν είναι στα γήπεδα αλλά δίπλα στον Εσταυρωμένο ζητώντας το έλεός Του».

 

http://www.iefimerida.gr/news/329757/proedros-promithea-patron-den-einai-dynaton-o-theanthropos-na-einai-sto-stayro-kai-emeis#ixzz4dUC2f9U1
 

ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΚΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΣΤΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ

b88dfffdf49b33a26c9621cda326f625_L.jpg

Απίστευτες εικόνες σε δημοτικό συμβούλιο
Η Νέα Τάξη και η Ατζέντα 2030 πρεσβεύουν, βάσει προκηρύξεων, την αθεΐα και την αριστερόστροφη πολιτική, η οποία έχει ως βασικούς πυρήνες την υποτιθέμενη προστασία του περιβάλλοντος και την προστασία των LGBTQ μειονοτήτων, προκειμένου να επιβληθεί η συγκεκριμένη νοοτροπία στην πλειοψοφία, (βλ. μαθήματα για τρανσέξουαλ και γκέι στα σχολεία).
Σε αυτή την κατεύθυνση προωθείται η πανθρησκεία, η ένωση δηλαδή των θρησκειών υπό ένα κέντρο εξουσίας, όπως πολλάκις έχετε διαβάσει στο el.gr!

Αυτή την φορά θα σας παρουσιάσουμε τους όρκους που ετοιμάζονται για τα δημαρχεία, γιατί όχι και της Ελλάδας, με αρχή τις ΗΠΑ, στις οποίες παρότι οι αριστερόστροφες δυνάμεις έχασαν την πρωτοκαθεδρία στον Λευκό Οίκο, εξακολουθούν να διατηρούν ισχυρή επιρροή σε Πολιτείες.
Έτσι, σε παλαιότερη συνάντηση  του Δημοτικού Συμβουλίου της Florida, άθεοι, σατανιστές και μουσουλμάνοι μαζεύτηκαν, προκειμένου να ακούσουν μία προσευχή ύμνο στο Αλλάχ-Γιαχβέ-Σατανά και σε όλα τα παρακλάδια θρησκειών που υπάρχουν.
Μεγάλη δόξα δόθηκε στους άθεους, οι οποίοι σύμφωνα με την προσευχή κατέχουν την λογική σκέψη και την επιστημονική διάνοια, ενώ ο Χριστός αναφέρθηκε τυπικά κάπου στην μέση.
Άλλωστε στην Φλόριντα κτίστηκε το πρώτο μνημείο για άθεους:
Τέλος, η προσευχή δεν παραλείπει να θυμίζει στους πολίτες πως η δημιουργία περιουσίας τελειώνει και όλοι θα πρέπει να συμβιβαστούν με το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα της Ατζέντας 2030, ενώ εξυμνεί την αύξηση των άθεων στις ΗΠΑ.
Διαβάστε την προσευχή, την οποία εκφώνησε ο «θεομάχος», όπως τον χαρακτηρίζουν, Preston Smith, παρουσία μουσουλμάνου ιμάμη, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ:
«Μάνα γη, μαζευόμαστε σήμερα υπό την λυτρωτική και λαμπερή παρουσία σου για να επικαλεστούμε την αιώνια καθοδήγησή σου στο σύμπαν, τον μοναδικό Δημιουργό όλων των πραγμάτων.
Είθε οι προσπάθειες αυτού του συμβουλίου να έχουν την αρετή του Αλλάχ με την σοφία του παντογνώστη Σατανά.
Είθε ο Δίας, ο μεγάλος θεός της δικαιοσύνης, να μας δώσει σήμερα δύναμη.
Ο Ιησούς να μας συγχωρέσει για τα ελαττώματά μας, την ώρα που ο Βούδας θα μας διαφωτίσει μέσω της θεϊκής στοργής του.
Σε δοξάζουμε Krishna για την αιματηρή θυσία που μας ελευθέρωσε όλους!
Άλλωστε, αν ο παντοδύναμος Θορ είναι μαζί μας, ποιος μπορεί ποτέ να μας εναντιωθεί;
Και τέλος, για την γενναιοδωρία της λογικής και της επιστήμης, ευχαριστούμε απλά τους άθεους, τους αγνωστικιστές τους ανθρωπιστές, οι οποίοι πλέον αντιστοιχούν ένας στους πέντε Αμερικανούς και αυξάνονται ραγδαία.
Κλείνοντας, πάνω από όλους, ας αγαπήσουμε ο ένας τον άλλον, να μην κρατάμε μυθικές αμοιβές για τους εαυτούς μας τώρα ή μετά θάνατον,
ή να βασιζόμαστε σε δεισιδαιμονικές απειλές αιώνιας καταδίκης, αλλά να προτιμάμε να αγκαλιάσουμε τις αρχές της ηθικής και να πράττουμε το καλό στο όνομα της καλοσύνης!
Και έτσι προσευχόμαστε!».
 

Και τα παγκάρια των Εκκλησιών παίρνει ο Τσίπρας.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Ούτε ο Διοκλητιανός και οι υπόλοιποι αντίχριστοι δεν ήταν τόσο εφευρετικοί στο πόλεμο κατά της Εκκλησίας του Χριστού όσο η Κυβέρνηση του Τσίπρα και όσων πίσω από αυτόν καλύπτονται. Αφού το διεφθαρμένο Ελληνικό Κράτος φορολόγησε αλύπητα την Εκκλησία, ακόμη και το Άγιον Όρος,  τώρα έρχεται με μια πονηρότατη διάταξη και με τις ευλογίες του ΣτΕ να βάλει χέρι κατευθείαν στο παγκάρι των Εκκλησιών. Θα έρχεται δηλαδή ο υπάλληλος του Υπουργείου και θα μετράει το παγκάρι της Εκκλησίας, θα παίρνει το 50% και θα φεύγει αφήνοντας τον παπά και τους επιτρόπους με άδεια χέρια. Να αντιμετωπίσουν δηλαδή, με το υπόλοιπο 50% όλα τα έξοδα. Ρεύμα, νερό, θέρμανση, αγορά κεριών κλπ.  Ακόμη από αυτά τα μηδενικά έσοδα θα πρέπει να βγούν και φόροι της Εκκλησίας στο Κράτος …! Συνέχεια ανάγνωσης