Πανήγυρις Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων

Φέρεται εις γνώσιν των ευλαβών Χριστιανών ότι την 18ην του μηνός Ιανουαρίου 2018 εορτάζει μεγαλοπρεπώς ο Ιερός Ναός Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων.

Οι τιμητικές εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα κατά το κάτωθι πρόγραμμα:

Συνέχεια ανάγνωσης

 

Αγρυπνία στον Ι. Ν. Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων

Με την ευκαιρία της εορτής των Ταξιαρχών Μιχαήλ & Γαβριήλ και πασών των επουρανίων δυνάμεων, στον Ι. Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων, την Τρίτη 7-11-2017 θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία  μετ’ αρτοκλασίας.

Η Ιερά Αγρυπνία  θα αρχίσει στις 08:30 το βράδυ και θα τελειώσει περίπου στις 12:30 τα μεσάνυχτα.

Εκ του Ιερού Ναού

 

Ανακοίνωση

Ανακοινώνεται ότι από την Πέμπτη 2-11-2017 στις 8 το βράδυ, ξεκινά ο κύκλος «Ορθόδοξου Πνευματικού Προβληματισμού». Εισηγητές θα είναι ο κ. Γεώργιος Αποστολάκης και ο κ. Ζαχαρίας Ζάχος.

Επίσης, την ίδια μέρα και ώρα, ξεκινά και ο κύκλος των «Νέων Μητέρων».

Εκ του Ιερού Ναού

 

Έναρξη Κατηχητικών σχολείων και άλλων δραστηριοτήτων στον Άγιο Αθανάσιο Μπάρας Τρικάλων

Από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων ανακοινώνεται ότι:

Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού, θα ξεκινήσουν τα Κατηχητικά σχολεία, όπως επίσης και όλες οι άλλες δραστηριότητες των παιδιών (χορευτικά, χορωδία κλπ).

Η έναρξη για τα προνήπια, νήπια και παιδιά του Δημοτικού θα γίνει στις 11:00 το πρωί, ενώ για τα παιδιά του Γυμνασίου και του Λυκείου στις 5:οο το απόγευμα.

Παρακαλούνται όλοι οι γονείς και οι παππούδες των παιδιών να προτρέψουν τα παιδιά να παρακολουθήσουν τις δραστηριότητες αυτές, που αποτελούν το αντίβαρο για τους δύσκολους καιρούς στους οποίους ζούμε.

Εκ του Ιερού Ναού.

 

Ὑπόδειγμα ἐπιστολῆς γονέα γιά ἐπιστροφή τῶν βιβλίων τοῦ μαθήματος τῶν Θρησκευτικῶν

Ἀναρτοῦμε ἕνα ὑπόδειγμα ἐπιστολῆς γονέα πρός τό Ὑπουργεῖο Παιδείας γιά τήν ἐπιστροφή τῶν βιβλίων τοῦ μαθήματος τῶν Θρησκευτικῶν το ὁποῖο καταρτίστηκε ἀπό νομικούς πού ἀσχολοῦνται μέ τό ζήτημα καί εἶναι ἐγκεκριμένο ἀπό τήν Πανελλήνια Ἕνωση Θεολόγων.

Συνέχεια ανάγνωσης