Ὑπόδειγμα ἐπιστολῆς γονέα γιά ἐπιστροφή τῶν βιβλίων τοῦ μαθήματος τῶν Θρησκευτικῶν

Ἀναρτοῦμε ἕνα ὑπόδειγμα ἐπιστολῆς γονέα πρός τό Ὑπουργεῖο Παιδείας γιά τήν ἐπιστροφή τῶν βιβλίων τοῦ μαθήματος τῶν Θρησκευτικῶν το ὁποῖο καταρτίστηκε ἀπό νομικούς πού ἀσχολοῦνται μέ τό ζήτημα καί εἶναι ἐγκεκριμένο ἀπό τήν Πανελλήνια Ἕνωση Θεολόγων.

Συνέχεια ανάγνωσης

 

Ο Γεωπονικός Σύλλογος Τρικάλων και οι Λαχανοπαραγωγοί του Νομού Τρικάλων τιμούν τον προστάτη τους Άγιο Τρύφωνα.

Την Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017, παραμονή της εορτής του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Τρύφωνος, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας και ώρα 5:30 μ.μ., θα τελεσθεί Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος, από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Κύριλλο Ιατρού Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, με θέμα « Η αγία ταπείνωση».

 

Την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου  το πρωί θα τελεσθεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετά Θείου Κηρύγματος.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας θα τελεσθούν οι ακολουθίες της Αρτοκλασίας και του Μικρού Αγιασμού μετά της ειδικής ευχής του Αγίου Τρύφωνος.

Σημείωση:

Στον Ιερό Ναό θα εκτίθεται σε προσκύνηση τμήμα Ιερού Λειψάνου του Αγίου Τρύφωνος.

 

Ι. Ν. Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων: Ιερά Αγρυπνία την Δευτέρα 16-1-2017

Με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Αντωνίου, στον Ι. Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων, την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017, θα γίνει αγρυπνία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Χρυσοστόμου, που θα αρχίσει στις 8:30 το βράδυ και θα τελειώσει περίπου στις 12:30 μετά τα μεσάνυχτα.

Εκ του Ιερού Ναού

 

Ι. Ν. Αγίου Αθανασίου Μπάρας: Ανακοίνωση αναβολής δραστηριοτήτων το Σάββατο 14-1-2017

Από τον Ι. Ν. Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων ανακοινώνεται ότι το Σάββατο 14-1-2017 δεν θα λειτουργήσουν τα κατηχητικά, η χορωδία καθώς και τα χορευτικά τμήματα, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Εκ του Ιερού Ναού

 

Ι. Ν. Αγίου Αθανασίου Μπάρας: Ανακοίνωση αναβολής συναντήσεων της Πέμπτης 12-1-2017

Από τον Ι. Ν. Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων ανακοινώνεται ότι οι προγραμματισμένες για αύριο Πέμπτη 12-1-2017 συναντήσεις «Ορθόδοξου Προβληματισμού» και «Νέων Μητέρων» αναβάλλονται λόγω των καιρικών συνθηκών.

Εκ του Ιερού Ναού