Καλαβρύτων Αμβρόσιος: Αδελφοί μου, κρατηθείτε από το κλωνάρι του ουρανού

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ

ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ

ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ

και ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΜΑΣ!

______Η εποχή που ζούμε, είναι εποχή μίας αυξανόμενης δυστυχίας! Η φτώχεια πλήττει όλο και περισσότερους ανθρώπους! Και δυστυχώς οι καιροί που έρχονται θα είναι καιροί πολύ μεγάλης δυστυχίας! Ο Άγιος Παΐσιος, εμφανισθείς προσφάτως σέ ένα προσκυνητή του Αγίου Όρους του είπε επί λέξει: «Παιδί μου έρχεται μεγάλο κακό στον κόσμο! Η Ελλάδα θα σωθεί, αν μετανοήσει», ( Βλ. εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, 6 Οκτωβρίου 2018, σελ. 26).
________«Θα πείτε το ψωμί…. ψωμάκι. Πείνα χειρότερη ….της κατοχής! Υπηρέτες του Διαβόλου κάποιοι ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ….», έγραψε αναλυτικώτερα μια ημέρα πρίν η ίδια εφημερίδα σε άρθρο του κ. Μιλτιάδου Βιτάλη (βλ. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, 05.10.2018, ΣΕΛ. 24-25).

_______Με τα παραπάνω λόγια Του ο Άγιος Παΐσιος μας αποκαλύπτει την αιτία του κακού: αιτία της σημερινής δυστυχίας είναι η σταδιακή, πλην όμως με αυξανόμενη ταχύτητα, απομάκρυνση  της Χώρας μας από το δρόμο του Θεού! Η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ως στόχο της έχει βάλει να σβήσει από τον Παγκόσμιο Χάρτη 1) την Ελλάδα μας και 2) την προς το Θεό πίστη των Ορθοδόξων Ελλήνων από τις ψυχές μας! Με πολλούς τρόπους οι άθεοι και βάρβαροι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ τρέχουν για να προλάβουν την καταστροφή της Ελλάδος και της Ορθοδοξίας μας, δηλ. επιχειρούν την ολική καταστροφή!

Η συνέχεια εδώ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Retype the CAPTCHA code from the image
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code