Η Λουκία-Ελένη μας, το παιδί του Αγίου Λουκά του Ιατρού, που της επιτελεσθηκε το θαύμα πέρυσι στην εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας.


Η Λουκία-Ελένη μας, το παιδί του Αγίου Λουκά του Ιατρού, που της επιτελεσθηκε το θαύμα πέρυσι στην εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας, επέστρεψε μετά από ένα χρόνο από την Ιταλία και ήρθε να ευχαριστήσει τον Άγιο μας και να προσκυνήσει τα λείψανα του! Η Λουκία μας δεν θα ξανακάνει ποτε μεταγγίσεις αίματος για να ζήσει! Μεγάλη η χάρη του και βοήθεια μας όλους! Ευχόμαστε στην μικρή μας Λουκία-Ελένη Ζάκου, μια ζωή γεμάτη υγεία και χαρές!! 

Και ο Θεός να μας αξιώσει να πάνε όλα κατ’ευχην στο έργο ανέγερσης της νέας μας εκκλησίας, Αγίου Λουκά του Ιατρού & Θαυματουργού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπολεως και Κριμαίας, στο χωριό Αγίας Βαρβάρας Λευκωσίας.

Εαν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το θαυμαστό γεγονός που επιτελέσθηκε στην μικρή Λουκία-Ελένη, αλλά και να ενημερώνεστε με φωτογραφικό υλικό και όχι μόνον για τον υπό ανέγερση ιερό ναό του Αγίου Λουκά και τις εκδηλώσεις μας, μπορείτε να κάνετε LIKE στην σελίδα της εκκλησίας μας:

Ιερός Ναός Αγίας Βαρβάρας/Santa Barbara Church

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Retype the CAPTCHA code from the image
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code