Και η Διοίκηση της Εκκλησίας τι κάνει, Σεβασιώτατε, για ετοιμάσει το λαό για το shock, πνευματικά και υλικά;

thermo nikolaos


Για θερμό επεισόδιο με την Τουρκία μέσα στον Απρίλιο μίλησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας την Κυριακή των Βαΐων.

Ο Σεβασμιώτατος σχολιάζοντας την προκλητικότητα της Τουρκίας μετά τα τελευταία γεγονότα σε Αιγαίο και Έβρο, τόνισε ότι σύμφωνα με όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες από υψηλά στελέχη της παγκόσμιας κοινότητας διαβλέπει θερμό επεισόδιο με την Τουρκία.

»Δυστυχώς διαβλέπω θερμό επεισόδιο με βάση όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες. Δεν το λέει αυτό κανένας τυχαίος. Το λέει ο Αμερικανός Πρέσβης στην Ελλάδα, ότι μέσα στον Απρίλιο πάμε για θερμό επεισόδιο με την Τουρκία» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Νικόλαος.

Σε άλλο σημείο ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος χαρακτήρισε δυσχερή την θέση της χώρας, όμως τόνισε ότι οι Ένοπλες δυνάμεις είναι σε πλήρη ετοιμότητα για να υπερασπιστούν τα σύνορα της χώρας.

»Βλέπετε είναι προσχεδιασμένα και η θέση μας είναι δυσχερής, ευτυχώς οι ένοπλες δυνάμεις μας είναι σε πλήρη ετοιμότητα και θα υπερασπιστούν τα σύνορά μας» υπογράμμισε ο Σεβασμιώτατος.

http://www.romfea.gr/epikairotita-xronika/20917-fthiotidos-nikolaos-diablepo-thermo-epeisodio-me-tin-tourkia

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Retype the CAPTCHA code from the image
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code