Ελάτε να σηκώσουμε μαζί το σταυρό ενός τρίχρονου αγγέλου και των γονιών του.

Child in medicine mask

Η εικόνα είναι τυχαία.

«Αλλήλων τα βάρη βαστάζετε και ούτως αναπληρώσατε το νόμον του Χριστού». (Γαλ. ς΄ 2).

Αδέρφια μας, η ΠΑΥΛΙΝΑ «ζητά» τη βοήθειά μας.

Η δική μας Παυλίνα, η Τρικαλινή.

 

Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού, 

ελέησον την δούλη σου Παυλίνα.

Σας καλούμε να προσευχηθείτε για την υγεία της Παυλίνας. Πάσχει από πολύ σοβαρή μορφή θαλασσαιμίας (μεσογειακής αναιμίας) και υποβάλλεται σε μεταμόσχευση βλαστικών κυττάρων.

Σκεφτείτε πόσο πολύ θα θέλατε, αν είσαστε στη θέση της, κάποιοι να προσεύχονται για εσάς.

Μπορεί η Παυλίνα να μην μάθει ποτέ ότι προσευχόμαστε τόσοι πολλοί γι αυτήν, αλλά θα το καταλάβει με άλλον τρόπο!

Σας καλούμε να στηρίξετε  πνευματικά  και υλικά το «Γολγοθά» των γονιών της, Γεωργίου και Δήμητρας. Είναι πολλά τα έξοδα και τα έσοδα μετρημένα.

Η αγάπη σας μπορεί να κατατεθεί στον οικογενειακό τους λογαριασμό:

Εθνική Τράπεζα – ΙΒΑΝ GR 6101104770000047720142208

Το ενοριακό μας blog κάνει έκκληση στην αγάπη σας: Βάλτε στην προσευχή σας τη μικρή Παυλίνα . Κάντε το σαν να είναι το κορίτσι σας. Ο Θεός έδωσε  και βρέθηκε έγκαιρα ταιριαστός δότης. Υποβάλλεται σύντομα σε μεταμόσχευση βλαστικών κυττάρων, που ονομάζεται επίσης μεταμόσχευση μυελού των οστών. Είναι γνωστή η επικινδυνότητα της μεταμόσχευσης. Πριν από τη μεταμόσχευση, θα πρέπει να ληφθούν πολύ υψηλές δόσεις φαρμάκων ή ακτινοβολίας για την καταστροφή του παθολογικού μυελού των οστών. Στη συνέχεια, θα ληφθούν εγχύσεις βλαστοκυττάρων από το συμβατό δότη. Διαδικασίες σοβαρότατες, επικίνδυνες και πολυέξοδες. Η αποθεραπεία θα κρατήσει καιρό.

Ο Ενορίτης.

 

Αυτός είναι ο Γερμανίας Αυγουστίνος που παρασημοφορήθηκε με Μετάλλιο Α΄ Τάξης Τιμής και Αξίας!!!

Για μία ακόμα φορά γίναμε θεατές της ύβρεως που διαπράττουν οι Οικουμενιστές εναντίον του Χριστού και της Εκκλησίας του. Τα φιλοπατριαρχικά ιστολόγια διαφήμισαν την παρασημοφόρηση του Γερμανίας Αυγουστίνου από τον Ιωαννίνων Μάξιμο με τον Μετάλλιο Α΄  Τάξης Τιμής και Αξίας του Αγίου Νεομάρτυρος Γεωργίου, που αποτελεί την ύψιστη τιμή της Ιεράς Μητροπόλεως Ιωαννίνων.

Και διερωτάται ο απλός πιστός: Γιατί παρασημοφορείται ο Γερμανίας Αυγουστίνος;

Μήπως για το ομολογιακό του πνεύμα που μιμείται τον Άγιο Νεομάρτυρα Γεώργιο;

Μα αυτός ομολογεί τον Οικουμενισμό:

Συνέχεια ανάγνωσης

 

Η σκάλα για τη χαρά του Θεού ξεκινά από την υπομονή.

Χριστούγεννα Κάκτος, Πάσχα Κάκτος, Σπίτι Κάκτος, Schlum

Η πολυχρόνια υπομονή οδηγεί στην ταπείνωση.
Η ταπείνωση οδηγεί στην υγεία της ψυχής.
Η υγεία της ψυχής στη γνώση του Θεού.
Η γνώση του Θεού στην αγάπη του Θεού.
Και, τέλος, η αγάπη του Θεού στη χαρά του Θεού,
τη γλυκύτερη όλων.

Άγ. Ισαάκ ο Σύρος.

 

6ο συνέδριο θρησκευτικών ηγετών των παγκοσμίων και παραδοσιακών θρησκειών. ΝΑ ΠΩΣ ΟΙΚΟΔΟΜΕΙΤΑΙ Η ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ.

——————————————————————————————————————————
11/10/2018 – Ενημέρωση από το κρατικό site του Καζακστάν «kazinform» για τη λήξη των εργασιών του 6ου συνέδριου θρησκευτικών ηγετών των παγκοσμίων και παραδοσιακών θρησκειών
——————————————————————————————————————————-
kazakstanSynedrio 02
——————————————————————————————————————————-
Μια διεθνής χορωδία που αποτελείται από χορωδιακούς τραγουδιστές από την Αυστραλία, το Αζερμπαϊτζάν, την Ουγγαρία, τη Γεωργία, την Ινδονησία, την Κιργιζία, τη Δημοκρατία της Νότιας Αφρικής, την Τουρκία, την Κίνα, τη Λευκορωσία, τη Βουλγαρία, και την Ιαπωνία έδωσε μια παράσταση πριν από την έναρξη του Συνεδρίου στην αίθουσα του Παλατιού της Ειρήνης και της Συμφιλίωσης.
——————————————————————————————————————————-
Μετά τη ολομέλεια, οι συμμετέχοντες του Κογκρέσου έλαβαν μέρος σε διάφορες επί μέρους συνόδους με θέματα 1) «Μανιφέστο. Ο κόσμος του 21ου αιώνα «ως έννοια της παγκόσμιας ασφάλειας», 2) «Θρησκείες στην αλλαγή της γεωπολιτικής: νέες ευκαιρίες για την εδραίωση της ανθρωπότητας», 2) «Θρησκεία και παγκοσμιοποίηση: προκλήσεις και απαντήσεις», και 3) «Θρησκευτικοί ηγέτες και πολιτικές φιγούρες στην αντιμετώπιση του εξτρεμισμού και της τρομοκρατίας. «
——————————————————————————————————————————-
Φέτος η εκδήλωση συγκέντρωσε εκπροσώπους από περισσότερες από 82 χώρες, αντιπροσωπείες από 46 πολιτείες, συμπεριλαμβανομένων γνωστών πολιτικών, θρησκευτικών ηγετών του Ισλάμ, του Χριστιανισμού, του Ιουδαϊσμού, του Ινδουισμού, του Ταοϊσμού, του Ζωροαστρισμού καθώς και των εκπροσώπων διεθνών, θρησκευτικών και δημόσιων οργανισμών , όπως η Συμμαχία των Πολιτισμών των Ηνωμένων Εθνών, ο ΟΑΣΕ, η UNESCO, η Ένωση Αραβικών Κρατών κλπ.
——————————————————————————————————————————-

——————————————————————————————————————————-
11/10/2018 – Το συνέδριο των ηγετών των παγκοσμίων και παραδοσιακών θρησκειών είναι διαθρησκειακό φόρουμ το οποίο έχει ως σκοπό και δραστηριότητες την εναρμόνιση των θρησκειών για την διαμόρφωση της νέας παγκόσμιας θρησκείας, σε συνεργασία με τον οργανισμό ηνωμένων εθνών
——————————————————————————————————————————-
Περισσότερες από 80 αντιπροσωπείες θα παρακολουθήσουν το 6o συνέδριο των θρησκευτικών ηγετών – δήλωσε ο υπουργός εξωτερικών του Καζακστάν
——————————————————————————————————————————-
kazakstan 01
——————————————————————————————————————————-
Αστανά, 9-10-2018, Interfax – Περισσότερες από 80 αντιπροσωπείες θα λάβουν μέρος στο 6ο Συνέδριο των Ηγετών τν Παγκόσμιων και Παραδοσιακών Θρησκειών στην Αστανά από τις 10 έως τις 11 Οκτωβρίου – στην Αποκρυφιστική Πυραμίδα που ονομάζεται «Ανάκτορο της Ειρήνης και της Συμφιλίωσης», στο μεσαίο επίπεδο… ( ΠΛΗΡΕΣ PDF » )
——————————————————————————————————————————-
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΝΣΗ
——————————————————————————————————————————-
kazakstan 02 kazakstan 03
——————————————————————————————————————————-

——————————————————————————————————————————-
11/10/2018 – Βίντεο από τις εργασίες του συνεδρίου των θρησκευτικών ηγετών των παγκοσμίων και παραδοσιακών θρησκειών
——————————————————————————————————————————-
kazakstanSynedrio
——————————————————————————————————————————-
Στο βίντεο αυτό διακρίνεται στα αριστερά του προέδρου του Καζακστάν Νουρσουλτάν Ναζαρμπάγιεφ ο ορθόδοξος πατριάρχης Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλος
————————————————————————————————-