Μητροπολίτης Μόρφου: Η συκοφαντία και η ανθρώπινη φήμη στη ζωή μας

YouTube: Ομιλίες Μητροπολίτη

Κήρυγμα Μητροπολίτη Μόρφου Νεοφύτου στη Θεία Λειτουργία της εορτής του αγίου ενδόξου ιερομάρτυρος Αρτέμωνος  «του εν του Αυλώνι της Σολίας, ήγουν της Κύπρου» στον ιερό ναό Παναγίας Χρυσελεούσης  στο χωριό Ακάκι (8.10.2016), της μητροπολιτικής περιφερείας Μόρφου.

 

 

 

«Μασονική ΕΕ και ευρώ ή Ελεύθερη Ελλάδα;» (π. Κων. Στρατηγόπουλος)

Παρακαλώ για μια υπενθύμιση εκείνης της (πάντα επίκαιρης δυστυχώς) ανάρτησής μας, τόσο για προβληματισμό, όσο και ως ένα κερί στη μνήμη του π. Κωνσταντίνου, που κατ’ εμάς είναι ένας σύγχρονος Πατέρας και Διδάσκαλος της Εκκλησίας μας.

Κλικ εδώ
Ευχαριστώ.

Σχετικά και τα:

Ιησούς Χριστός και Τράπεζες!… – Πώς ο Κύριος διέρρηξε οποιαδήποτε σχέση με τα κατεστημένα του αιώνος τούτου
Το «ουδετερόθρησκο» σχολείο, η Ευρώπη & ο σύγχρονος κόσμος…

http://o-nekros.blogspot.com/
 

Ένας βουδιστής ιερέας καλείται από το Χριστό στην Ορθοδοξία

Αφήγηση του Nilus Stryker
Σημείωση του Webmaster της αρχικής αγγλόφωνης σελίδας: Η ιστορία του Nilus είναι μία από τις πολλές που έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για ένα φαινόμενο της εποχής μας. Τον Nilus τον γνώριζα από την καιρό που ήταν Βουδιστής. Εγώ πάλευα να αφομοιώσω τις ίδιες διδασκαλίες κάτω από τον ίδιο δάσκαλο. Δεν έφτασα εκεί που έφτασε ο Nilus, διότι όταν ο δάσκαλος μου είπε πως η περαιτέρω πρόοδος απαιτούσε την διακοπή κάθε άλλης πνευματικής αναζήτησης, η συνείδησή μου ξύπνησε και μου απαγόρευσε να το κάνω, καθώς επίσης με κατεύθυνε πίσω στον Χριστό και την Ορθόδοξη Εκκλησία. Ο κοινός παρανομαστής σε όλες αυτές τις ιστορίες φαίνεται να είναι πως αν ένας άνθρωπος έχει ήδη βιώσει κάποια ουσιώδη επαφή με το Ευαγγέλιο του Χριστού, τότε η πνευματική του πρόοδος θα εμποδιστεί σε κάποιο σημείο, ώσπου το άτομο αυτό να επιστρέψει στον Χριστό.

Υπήρξα Βουδιστής επί δέκα χρόνια. «Χειροτονήθηκα» μετά από επτά χρόνια μελέτης με τον δάσκαλό μου σε μια μικρή οικογενειακή γραμμή του Nyingma του Vajarayana (Θιβετιανού) Βουδισμού.

Η συνέχεια εδώ