Οι προβοκάτορες του ολέθρου προετοιμάζουν το έδαφος – Ξεκίνησε η εμφύτευση μικροτσίπ από τους Σουηδούς – Ερχονται « θύελλε

   Το ξαναγράψαμε και στο πρόσφατο παρελθόν αλλά δυστυχώς πρέπει να επανέλθουμε καθώς η κατάσταση στην Σουηδία με τις μαζικές εμφυτεύσεις μικροτσίπ έχει καταστεί ανεξέλεγκτη! Χιλιάδες άτομα στη Σουηδία έχουν εισαγάγει μικροτσίπ στο δέρμα τους, τα οποία μπορούν να λειτουργήσουν ως επαφές πιστωτικών καρτών, κάρτες-κλειδιά ακόμη και κάρτες σιδηροδρόμων.

     Οι προβοκάτορες του ολέθρου διαφημίζουν πως “μόλις το τσιπ είναι κάτω από το δέρμα σας, δεν υπάρχει πλέον καμία ανάγκη να ανησυχείτε για την κακή αποθήκευση μιας κάρτας ή τη μεταφορά ενός ογκώδους πορτοφολιού”.
    Κάποιοι υποστήριξαν ότι το ισχυρό κράτος πρόνοιας της Σουηδίας μπορεί να είναι η αιτία αυτής της πρόσφατης τάσης. Αλλά στην πραγματικότητα, οι παράγοντες πίσω από τους οποίους περίπου 3.500 Σουηδοί είχαν εμφυτευμένα μικροτσίπ είναι πιο περίπλοκοι από ό, τι θα περίμενε κανείς. Το φαινόμενο αυτό αντικατοπτρίζει τη μοναδική και ιδιαίτερη κατάσταση της Σουηδίας και την σχεδόν “ερωτική σχέση” των Σουηδών με όλα τα ψηφιακά πρωτότυπα.
Νέοι τρόποι πληρωμής
Ο όρος biohackers αναφέρεται σε εκείνους τους ερασιτέχνες βιολόγους που διεξάγουν πειράματα στη βιοϊατρική, αλλά το κάνουν εκτός των παραδοσιακών ιδρυμάτων – όπως πανεπιστήμια, ιατρικές εταιρείες και άλλα επιστημονικά ελεγχόμενα περιβάλλοντα. Όπως οι υπολογιστές χάκερ χακάρουν υπολογιστές, οι biohackers χακάρουν κάθε τι βιολογικό.
Το Biohacking είναι επίσης μια κουλτούρα και μια ποικιλία, με πολλές διαφορετικές υποομάδες – όλες με διαφορετικούς τύπους συμφερόντων, στόχων και ιδεολογιών. Αλλά μέσα σε αυτή την ποικιλομορφία υπάρχουν δύο κύριες ομάδες: οι «hackers wetware» και μετανθρωπιστές.
Οι hackers Wetware είναι βιολόγοι “επιστήμονες” που κατασκευάζουν εργαστηριακό εξοπλισμό από οικιακά σκεύη. Διεξάγουν τη λεγόμενη «λιτή επιστήμη», όπου βρίσκουν φθηνές λύσεις που θα βελτιώσουν το βιοτικό επίπεδο για τους ανθρώπους στις αναπτυσσόμενες χώρες. Αλλά κάνουν και πιο…. παιχνιδιάρικα πειράματα με φυτά γενετικά τροποποιημένα για να γίνουν φθορίζοντα, ή άλγη που χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν νέους τύπους μπύρας.
Η άλλη ομάδα είναι οι μετανθρωπιστές, οι οποίοι επικεντρώνονται στην ενίσχυση και βελτίωση του ανθρώπινου σώματος – με στόχο, μακροπρόθεσμα, τη βελτίωση της ανθρώπινης φυλής, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό.
Ωστόσο, ο σουηδικός πολιτισμός της βιοποικιλότητας δεν έχει πρόβλημα να εισάγει τσιπ NFC κάπου μεταξύ του αντίχειρα και του δείκτη χιλιάδων Σουηδών. Αυτά είναι τα ίδια microchips που έχουν χρησιμοποιηθεί για δεκαετίες για την παρακολούθηση των ζώων αλλά και των συσκευασιών.
Γιατί λοιπόν οι Σουηδοί είναι τόσο χαρούμενοι που βάζουν τα μικροτσίπ στο σώμα τους; Μια θεωρία που παρουσιάστηκε είναι ότι οι Σουηδοί είναι πιο επιρρεπείς στο να μοιράζονται τα προσωπικά τους στοιχεία εξαιτίας του τρόπου δομής του σουηδικού συστήματος κοινωνικής ασφάλισης.
Αυτός ο μύθος του «αφελούς Σουηδού», ο οποίος αθώα εμπιστεύεται την κυβέρνηση και τους εθνικούς θεσμούς της Σουηδίας, είναι μια υπερβολή – η οποία μάλιστα σημειώθηκε από το σουηδικό Υπουργείο Εξωτερικών. Εάν είναι μέρος της εξήγησης, σίγουρα δεν είναι όλη η αλήθεια. Πιο πειστικό είναι το γεγονός ότι στη Σουηδία οι άνθρωποι έχουν ισχυρή πίστη σε όλα τα ψηφιακά πράγματα. Οι Σουηδοί έχουν βαθιά πίστη στο θετικό δυναμικό της τεχνολογίας.
Τις τελευταίες δύο δεκαετίες, η σουηδική κυβέρνηση έχει επενδύσει σε μεγάλο βαθμό σε τεχνολογική υποδομή. Η σουηδική οικονομία βασίζεται σήμερα σε μεγάλο βαθμό στις ψηφιακές εξαγωγές, στις ψηφιακές υπηρεσίες και στις καινοτομίες των ψηφιακών τεχνολογιών. Και η Σουηδία έχει γίνει μια από τις πιο επιτυχημένες χώρες στον κόσμο στη δημιουργία και την εξαγωγή ψηφιακών προϊόντων. Σημαντικές εταιρείες, όπως το Skype και το Spotify, ιδρύθηκαν στη Σουηδία.
Η πίστη στην ψηφιακή τεχνολογία και η εμπιστοσύνη στο δυναμικό της έχουν επηρεάσει σημαντικά τη σουηδική κουλτούρα. Και το μετανθρωπιστικό κίνημα το έχει στηρίξει αυτό. Στην πραγματικότητα, η Σουηδία έπαιξε σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της μετανθρωπιστικής ιδεολογίας. Το παγκόσμιο μετανθρωπιστικό ίδρυμα Humanity + συνιδρύθηκε από τον Σουηδό Nick Bostrom το 1998.
Σε ποια άλλη χώρα λοιπόν θα μπορούσε να βρει πρόσφορο έδαφος η νέα αυτή τεράστια απειλή για τον πλανήτη και η αποτύπωση των εσχατολογικών ανησυχιών….
 

Ο χωρισμός Εκκλησίας και Κράτους

Ο χωρισμός Εκκλησίας – κράτους, ο οποίος προωθείται στo πλαίσιο της επόμενης συνταγματικής αναθεώρησης από την κυβέρνηση, είναι ένα από τα κεφάλαια του ελληνικού δράματος που άπαντες ανέμεναν ότι θα ανοίξει. Οι συνθήκες ευνοούν ακόμα μία καταστροφή…

Αποτέλεσμα εικόνας για διαχωρισμος εκκλησιας κρατους
Συνέχεια ανάγνωσης

 

Μ.Μόρφου Νεόφυτος: «Μετάνοια! Ο καλύτερος τρόπος διαχείρισης των γεγονότων που έρχονται»

‘Μετάνοια» Ο καλύτερος τρόπος διαχείρισης των γεγονότων που έρχονται Μ.Μόρφου Νεόφυτος.

Απόσπασμα από την ομιλία που έδωσε ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, μέσα από την οποία σκιαγράφησε την προσωπικότητα του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου, έτσι όπως τον γνώρισε ο ίδιος.

Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Ενορίας Αποστόλου Βαρνάβα & Μακαρίου Δασούπολης σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από την Ενορία Αποστόλου Ανδρέα Συνοικισμού ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ 3 Λευκωσίας Κύπρου [2015].

Πηγή:RumOrthodox

 

Γιατί έχει ο σατανάς τόση δύναμη να πολεμά τον άνθρωπο και γιατί παραχωρεί ο Θεός να πειράζεται και να εξαπατάται από την αμαρτία το πλάσμα του;

Σχετική εικόνα

Πνευματικοί Διάλογοι με τον Ρουμάνο ησυχαστή π. Ηλίε Κλεόπα.

~ Ό σατανάς δεν έχει την δύναμη καί την άδεια να κυριεύει, να ξεγελά ή να εξαναγκάζει την θέληση του ανθρώπου για την αμαρτία. Αυτός μόνο τον πειράζει με κάθε είδους τεχνάσματα, φαντασίες, εν­θυμήσεις, με τίς αισθήσεις, με τίς φυσικές αδυναμίες, με την ηδονή του κόσμου, με τους λογισμούς κ.λ.π.

Ό σατανάς ουδέποτε φανε­ρώνει στον άνθρωπο το πρόσωπο του, δεν αποκαλύπτεται κατευ­θείαν σαν εχθρός στον άνθρωπο. Άλλα τον πολεμά κρυφά ή φανερά ή με τους κακούς ανθρώπους, χρησιμοποιώντας κάθε είδους τεχνά­σματα πονηρά, ώστε να μην αποκαλυφθεί ό ίδιος, διότι ό σκοπός του είναι ή πτώσης μας στην αμαρτία καί ή απώλεια μας. Αυτός ονο­μάζεται πειρασμός καί πατήρ του ψεύδους διότι με τους πειρασμούς καί τίς ψεύτικες παγίδες του θέλει να μας οδήγηση στην αμαρτία.

Ό σατανάς ακόμη εξαναγκάζει την θέληση μας, υποδαυλίζει τα πά­θη καί τίς σαρκικές ορέξεις της ψυχής καί του σώματος, δημιουργεί αφορμές για την εκτέλεση αμαρτιών, μας στριφογυρίζει πάντοτε τον νου στις πτώσεις μας, αλλά δεν έχει την θέληση καί άδεια από τον Θεό να μας πίεση για την διάπραξη της αμαρτίας, διότι τότε δεν θα είχαμε καμιά ενοχή, ούτε τιμωρία καί κανείς δεν θα λυτρωνόταν α­πό τίς παγίδες του. Όμως, εάν ό άνθρωπος εξασθενεί κατά την θέληση του καί την προσευχή, εάν γλυκαίνεται από τα δελεάσματα του διαβόλου καί συγκατατίθεται στην αμαρτία, τότε δεν είναι γι’ αυτό ένοχος ό διάβολος, αλλά ό άνθρωπος.

Γι’ αυτό του δόθηκε φύλαξ άγγελος για να τον βοηθεί, να του χαρίζει την Χάρι του Αγίου Πνεύ­ματος, να τον ενισχύει, να τον οδηγεί στην εκκλησία, στην εξομολόγηση, δηλαδή στην κάθαρση των αμαρτιών του καί ό Πνευματικός να τον συμβουλεύει καί να τον συγχωρεί. Γι’ αυτό του υπόσχεται καί μισθό, εάν νικήσει, ή τιμωρία, εάν νικηθεί. Ό Θεός επιτρέπει στον διάβολο να πειράζει τον άνθρωπο, για να τον κάνη δυνατότερο στην πίστη καί ό άνθρωπος να έχει όλη την φροντίδα της σωτηρίας του μόνο στον Θεό, καί όχι στις δυνάμεις του. Επίσης ό πιστός άνθρω­πος, όταν αγωνίζεται περισσότερο, θα έχει περισσότερο μισθό από τον Θεό.

Ό Θεός αφήνει τον σατανά να πειράζει τον άνθρωπο αλλά δεν επιτρέπει στον διάβολο να τον πειράξει παραπάνω από τίς δυνά­μεις του (Α’ Κορ. 10,13).

Μόνο ό υπερήφανος καί άπιστος αφήνε­ται από τον Θεό να πειράζεται από τον διάβολο μέχρις ότου ταπεινωθεί καί ζήτηση την βοήθεια του Θεού καί των λειτουργών Του. Στον άνθρωπο όμως του προσφέρεται ή δύναμις να νικήσει καί απομακρύνει τον διάβολο (Εφ. 6,11 Πέτρου 5,9).

Από το βιβλίο: «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΜΕ ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ» ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΥΨΕΛΗ – 1980

 

 

Ασθένεια, επίσκεψη Κυρίου …

Ασθένεια – η ευνοϊκότερη στιγμή για μια επιστροφή της καρδιά σας, στον Θεό, μια ανάκαμψη, όπου αυτή η δυνατότητα και πάλι πηγαίνει σε μια άπειρη απόσταση. Η ασθένεια είναι η σχολή της ταπεινότητας, εδώ, όπου βλέπει κανείς ότι η φτώχεια και η γυμνότητα υπάρχει πάντα στον άνθρωπο. . 

Από το ημερολόγιο του ιερέα Alexander Elchaninov