Σάββατο 16/6 και ώρα 16:00 Ο Λ Ο Ι μπροστά στο μνημείο του ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ,

Νέο ραντεβού!
Σάββατο 16/6 και ώρα 16:00 
Ο Λ Ο Ι μπροστά στο μνημείο του ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ, 
Στή Βουλή των Ελλήνων με μιά Ελληνική Σημαία στα χέρια.
 
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ να διαστρεβλώσουν την ΙΣΤΟΡΙΑ!
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ την παράδοση του ονόματος της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!
Δηλώνουμε ότι θα ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ μέχρι τέλους!
ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ!
 

Σάββας Καλεντερίδης για τη συμφωνία Τσίπρα-Καμμένου: Μαύρη μέρα για την Ελλάδα, οδηγεί σε δημιουργία μιας δεύτερης εθνικής μειονότητας στη βόρεια Ελλάδα

Με τη συμφωνία, εκτός των άλλων, αποδυναμώνεται η εθνική άμυνας και η εθνική ασφάλεια της Ελλάδας στη Θράκη και την Ήπειρο.
Ακούστε γιατί!

 

infognomonpolitics

 

Sock!

Ξεκίνησαν με το «καλημέρα σας» οι Γερμανοί ολοταχώς για την Μεγάλη Μακεδονία. Η αχαρακτήριστη στάση του Έλληνα πρωθυπουργού κυρίου Αλέξη Τσίπρα να εκχωρήσει το όνομα και τα δίκαια της Μακεδονίας στους Σλαβο-Βούλγαρους των Σκοπίων θα έχει άμεσες και μακροχρόνιες καταστροφικές επιπτώσεις για την εθνική ακεραιότητα και ασφάλεια της Ελλάδος και των Ελλήνων.
xekinisan-oi-germanoi-deite-tin-sighroni-ellada
Ξεκίνησαν οι Γερμανοί: δείτε την «Σύγχρονη Μακεδονία»
Σε σημερινό του άρθρο, το γερμανικό Deutsche Welle ανάρτησε χάρτη με την «Σύγχρονη Μακεδονία», που εμφανίζεται να καταλαμβάνει την Ελλάδα με την Μακεδονία της, καθώς και ολόκληρα τα Σκόπια, το Μαυροβούνιο, την Βουλγαρία και την Αλβανία. Είναι προφανής η μεθόδευση να χρησιμοποιηθεί το κρατίδιο των Σκοπίων ως κέντρο διασποράς πολιτικών διενέξεων με όλα τα γειτονικά του κράτη, ώστε να εμπεδώνεται ο πολιτικός και οικονομικός έλεγχος των Γερμανών στην Βαλκανική.
Με έναν ιστοριογραφικά αυθαίρετο τρόπο, οι Γερμανοί αναφέρουν πως η γεωγραφική περιοχή της Μακεδονίας επί Ρωμαϊκής κατοχής έφτασε να καλύπτει αυτές τις περιοχές και έτσι ονοματίζουν ως «Σύγχρονη Μακεδονία» αυτό το γεωγραφικό έκταμα. Μάλιστα, το αποτυπώνουν έτσι ώστε η Μακεδονία της Ελλάδος να είναι μικρότερη γεωγραφικά από το «υπόλοιπο μέρος της σύγχρονης Μακεδονίας». Ταυτόχρονα, υπογραμμίζεται πως η «Μακεδονία» είναι κράτος και η Ελλάδα «έχει μια επαρχία με το ίδιο όνομα».
Ανάγουν έτσι την διοικητική διαίρεση του ελληνικού ηπειρωτικού χώρου σε Μακεδονία και Ελλάδα, όπως είχε αποφασίσει η Ρωμαϊκή γραφειοκρατία της εποχής, σε γεωπολιτικό χώρο με συνοχή και εθνικά δικαιώματα για τους ιστορικούς του κληρονόμους. Ποιοί είναι αυτοί;
Διαβάστε την Deutsche Welle:
Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΕΡΚΕΛ ΤΣΙΠΡΑΣ«Και οι δύο πλευρές έχουν προβάλει διεκδίκηση για το όνομα. Η αρχαία Μακεδονία ήταν το λίκνο της Αυτοκρατορίας του Αλεξάνδρου του Μεγάλου – ήταν γνωστός στον καιρό του ως Αλέξανδρος ο ΙΙΙ της Μακεδονίας. Υπό τους Ρωμαίους, όμως, η επαρχία της Μακεδονίας, επεκτάθηκε ώστε να περιλαμβάνει περιοχή της σύγχρονης Ελλάδος, της Μακεδονίας, της Βουλγαρίας και της Αλβανίας».
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Υπουργός του των Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς έβαλαν φωτιά στα κεφάλια των Ελλήνων. Αλυσοδένουν την Ελλάδα σε μια θεσμοποιημένη και διεθνώς κυρωμένη διαδικασία εκχώρησης του δικαιώματος της γένεσης Μακεδονικού Έθνους με πλήρη δικαιώματα ατομικής και συλλογικής αυτοδιάθεσης. Σύντομα το «Μακεδονικό Έθνος» θα διεκδικήσει τον πολιτικό έλεγχο του «ιστορικού του λίκνου» στην «σύγχρονή του μορφή».
Οι Έλληνες θα σβήσουν την φωτιά και θα ζητήσουν δίκιο από τους σκοτεινούς πολιτικούς – που έθεσαν το προσωπικό τους κέρδος υπεράνω του εθνικού συμφέροντος…
Ο Εκδότης της Εφημερίδας ΑΡΙΣΤΕΙΑ
 

ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: Με αναπαυμένη συνείδηση παρακαλώ τον Θεό να τους δίνει μετάνοια και να τους παίρνει, για να μην κάνουν μεγαλύτερο κακό, και να αναστήσει Μακκαβαίους

Την σωτηρία του Έθνους την περίμενε από τον Θεό. Έλεγε: «Αν ο Θεός άφηνε την τύχη του Έθνους στους πολιτικούς θα καταστρεφόμασταν. Αλλά αφήνει λίγο τα πράγματα, για να φανούν οι διαθέσεις του καθενός».

Για τους πολιτικούς που έκαναν κακό στο Έθνος έλεγε: «Με αναπαυμένη συνείδηση παρακαλώ τον Θεό να τους δίνει μετάνοια και να τους παίρνει, για να μην κάνουν μεγαλύτερο κακό, και να αναστήσει Μακκαβαίους».

Πίστευε ότι ένας μοναχός μπορεί να βοηθήσει ολόκληρο το Έθνος. «Άλλον ο Θεός τον κάνει μοναχό για να βοηθήσει μια οικογένεια και άλλον για να βοηθήσει ολόκληρο το Έθνος. Το Άγιον Όρος πολλά μπορεί να προσφέρει. Μπορεί να δημιουργήσει πάλι το Βυζάντιο από το οποίο προήλθε».

http://topothoumeno.blogspot.com/2018/06/blog-post_612.html#more
 

Συγκλονιστικός ο Μάζης για το Σκοπιανό: Κίνδυνος τετελεσμένων, εξαιρετικά οδυνηρών για την Ελλάδα

Συγκλονιστική ήταν η ανάλυση του καθηγητή Ιωάννη Μάζη για τις συνέπειες στην Ελλάδα,  της συμφωνίας με τα Σκόπια.
Οπως είπε ο καθηγητής, στην εκπομπή «Ξυπνάμε μαζί» στο «Epsilon», υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθούν τετελεσμένα που θα είναι εξαιρετικά οδυνηρά για τη χώρα μας.
Όπως εξήγησε:

«Η διαδικασία από δω και πέρα, θα φθάσει μέχρι τον Δεκέμβριο και υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθούν τετελεσμένα που θα είναι εξαιρετικά οδυνηρά για τη χώρα μας.
Θα ήθελα να ξέρω ποια θα είναι η πορεία των Σκοπίων σχετικά με το ΝΑΤΟ, αν θα τοποθετηθεί ως ένα κράτος υβριδικό πρωτοφανές που δεν έχει ξανασυμβεί ως κράτος τύπου παρατηρητής και αν οι διαδικασίες για το δημοψήφισμα δεν ολοκληρωθεί, το ΝΑΤΟ θα έρθει να του πει όπως ήρθες βγες;
Μέσα στο ΝΑΤΟ θα δημιουργηθεί ένας θύλακος που θα περιλαμβάνει τα Σκόπια, Αλβανία και Τουρκία. Η Τουρκία έχουμε δει ότι το ΝΑΤΟ δεν της έκανε καλό σε σχέση με τη χώρα μας. Θα είναι ένας θύλακος που θα λειτουργεί τελείως ανθελληνικά, αλλά μέσα στα πλαίσια του ΝΑΤΟ αυτή τη φορά. Και θα έχουμε στα βόρεια σύνορα την προβολή ισχύος της Τουρκίας μέσω των δύο αυτών συμμαχικών της χωρών με τις οποίες διατηρεί στενότατες σχέσεις. Η συμφωνία ενισχύει τον αλυτρωτισμό.
Η ελληνική κυβέρνηση παρέδωσε την Μακεδονική εθνότητα και γλώσσα και η επιτομή του αλυτρωτισμού που είναι το όνομα. Και σας ρωτάω ποιος από αυτούς θα ονομάζεται Σεβερνομακεδονίτης. Η γλώσσα είναι Μακεδονική με αστερίσκο ότι είναι σλαβικού χαρακτήρα… και θεωρούμε ότι το κάναμε καλύτερο.
Από το ΄44 η περιοχή αυτή ονομαζόταν Βαρντασκα Μπανοβίνα. Ο Τίτο θεώρησε ότι πρέπει να την ονομάσει ξαφνικά Μεκεδονία για να μπορέσει να διεκδικήσει σε συσχέτιση με την τότε Σοβιετική Ένωση, και την προτροπή του Στάλιν την κάθοδό του στο Αιγαίο. Έρχεται ο υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ τότε και γράφει ότι δεν υπάρχουν έθνη Μακεδονικά και υπηκοότης μακεδονική και ότι αυτή η ενέργεια, υποκρύπτει εδαφικές διεκδήσεις σε βάρος της Ελλάδας».
Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο καθηγητής

 

 

«Ένας γιος μετά το θάνατο του πατέρα του, έβαλε τη γερόντισσα μάνα του σ΄ ένα ίδρυμα..

Φωτογραφία του Θεοδωρος Καζατζιδης.
…Πολυάσχολος καθώς ήταν 
μετά απο καιρό ειδοποιήθηκε
πως πρέπει να την επισκεφτεί γιατί …πεθαίνει!
Όταν έφτασε τη ρώτησε
αν ήθελε να κάνει κάτι τελευταίο
για αυτήν !
Εκείνη τότε του ζήτησε ν αγοράσει
στο ίδρυμα air condition
γιατί έκανε υπερβολική ζέστη
και καινούργια ψυγεία
για να μην χαλάει το φαγητό
που τους δίνουν !


» ~ Καλά, βρε μάνα, τώρα μου το λες…;

Τόσο καιρό…. 

-Εγώ παιδί μου έχω συνηθίσει
στις κακουχίες και στην πείνα !
Δεν πειράζει !
Εσένα σκέφτομαι…

Όταν γεράσεις, μήπως τα παιδιά σου
σε βάλουν σ΄αυτό το ίδρυμα!!!!…. «

…………………………………………………………………..


Θεοδωρος Καζατζιδηςπροςfan ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ
https://amfoterodexios.blogspot.com/
 

Η προσευχή είναι το τηλέφωνο που επικοινωνεί ο άνθρωπος με τον Θεό.

Κανείς δεν μπορεί να βγει μπροστά στη δύναμη του Θεού.

Διά της προσευχής και της πίστεως δείχνει θαύματα ο Κύριος.

Η προσευχή είναι το τηλέφωνο που επικοινωνεί ο άνθρωπος με τον Θεό.

Δεν χάνει ποτέ η εργασία του Θεού.

παπα Δημήτρης Γκαγκαστάθης

(ο δικός μας άγιος, από τον Πλάτανο Τρικάλων)