~ Ο νέος «στόχος» τους! Οι νέες βιομετρικές smart αστυνομικές ταυτότητες..

Αποτέλεσμα εικόνας για hlektronikew taytothtew

Nόμιζες πως τελείωσαν;
Δεν πρόκειται να σταματήσουν αν δεν εκπληρώσουν όλα όσα υποσχέθηκαν σ΄εκείνους, που (νομίζουν πως…) κυβερνούν τον κόσμο…


Ώδε η σοφία εστί…
Ο Τόσκας ανακοίνωσε πως ως το τέλος του 2018 θα πρέπει όλοι οι έλληνες να έχουμε πάρει τις νέες βιομετρικές smart αστυνομικές ταυτότητες…..

Μαζική επίθεση κατά του Ελληνισμού με όλα τα μέσα υβριδικού πολέμου….

 «Eσείς θα πάρετε νέα τεχνολογία;;;»
 Λες και διάβαζε εφημερίδες του 2018 ο όσιος παππούλης μας Παϊσιος, όταν μας τα έλεγε στην Παναγούδα…

Misha Sarov

 

https://amfoterodexios.blogspot.gr/

 

– Δύο συγκλονιστικὲς ἀληθινὲς ἱστορίες στὴν Ἑλλάδα τῆς κρίσης

Ἡρωικοὶ παπποῦδες καὶ γιαγιάδες, κρατᾶνε ἀκόμα αὐτὴν τὴ χώρα

syntaceie43636

 

«Αρχαίοι ανθρώποι της Ανατολής» ξαναζούνε στα χρόνια τα δικά μας…
ΣΚΗΝΗ ΠΡΩΤΗ
– Γιατρέ μου, πόσο κοστίζουν τα φάρμακα που μου γράφεις;
– Φτηνά είναι μπάρμπα-Γιώργη…
– Αχ! Νάσαι καλά, γιατί έμεινα με ένα εικοσάρικο όλο κι όλο.
– Γιατί βρε μπάρμπα-Γιώργη; Εγώ βλέπω ότι είσαι συνταξιούχος του ΙΚΑ. Πόση σύνταξη παίρνεις;
– Έπαιρνα πολύ καλή σύνταξη. Γύρω στα 800 ευρώ. Όπως ξέρεις όμως μας έχουνε κόψει αρκετά, και τώρα μου δίνουνε περίπου 650.

Συνέχεια ανάγνωσης

 

Θεού Θέα – Γέροντας Εφραίμ Αριζόνας

Ἡ Μαρία Αγγελική Γκίντη, εἶναι πνευματικοπαίδι τοῦ γέροντα Ἐφραίμ κι ἔχει κάνει ντοκιμαντέρ γιὰ τὸν ἅγιο γέροντα. Μὲ χαρὰ σᾶς τὸ παρουσιάζω. Πρῶτα ὁ Θεὸς, τὴν Κυριακὴ στὴν Ὀμιλία μου θὰ σᾶς ἐνημερώσω σχετικὰ μὲ τὴ δικὴ μου ἐμπειρία ποὺ ἔχω ἀποκομίσει ἀπὸ τὶς ἐπαφὲς μου μὲ τὸν γέροντα ἀλλὰ καὶ γιὰ ὅτι νεώτερο γνωρίζω γιὰ τὴν παροῦσα κατάσταση στὴν ὁποῖα βρίσκεται ὁ γέροντας Ἐφραὶμ… Σᾶς προτείνω νὰ δεῖτε τὸ πολὺ ὅμορφο βίντεο – ντοκυμαντὲρ ποὺ ἀκολουθεῖ…


Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ ΤΟΥ ΑΡΙΖΟΝΙΤΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΡΙΖΟΝΑΣ!  ΘΕΟΥ ΘΕΑ (ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΘΕΟΥ ΘΕΑ ΘΕΙΟΝ ΘΑΥΜΑ ΘΘΘΘ) 
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΜΑΡΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΓΚΙΝΤΗ!

katanixis

 

Ηχηρή παρέμβαση. Βασίλειος Μαρκεζίνης: «Tο Παλλαïκό Συλλαλητήριο και οι Συνέπειές του»

 

 Βασίλειος Μαρκεζίνης, Ακαδημαïκός
Πρώτον, οι ξένοι φίλοι συνεχίζουν να συνωμοτούν για να παραδώσουν τη Μακεδονία μας στο κρατίδιο που διεκδικεί το όνομα και την ιστορία μας. Σύντομα ανάλογοι κίνδυνοι πιθανότατα θα παρουσιασθούν στην Κύπρο μας. Το ότι ο ξένος παράγοντας ξανά-ανακατεύεται στα εσωτερικά μας δεν είναι κάτι καινούργιο. Σημασία όμως έχει ότι τα ανωτέρω, τα τόνισε ο Μίκης και ήταν στο μυαλό όλου του πλήθους.

Δεύτερον, προσωπικά, πάω ένα βήμα παρακάτω και βλέπω στο Συλλαλητήριο του Συντάγματος μια νέα – πιθανή – αρχή προδιάθεσης του λαού να αντιδρά σε εχθρικές προς τα συμφέροντα μας κινήσεις αν η κυβερνητική πλειοψηφία οδηγεί την Βουλή σε υποταγή που αφήνει τους Έλληνες απροστάτευτους στις ξένες βουλήσεις. Αν αυτό συμβεί κύρια αιτία θα είναι η συνεχής μέχρι τώρα ανάμιξης των ξένων στην εσωτερική και  εξωτερική μας πολιτική.
Τρίτον, η κυβέρνησε αγνόησε τον κίνδυνο ότι ο λαός μια μέρα θα ξυπνούσε και θα κραύγαζε την αυξανόμενη αγανάκτηση του στην ατέλειωτη πολιτική λιτότητας και την διακυβέρνηση από πολιτικούς που έχουν αξιοθαύμαστη ικανότητα στην πλήρη μεταστροφή και εξωτερική υπαναχώρηση, ή καιροσκόπους που ενδιαφέρονται μόνο για τις καρέκλες τους γιατί αυτοί είναι οι κύριοι υπεύθυνοι αυτής της κακοδαιμονίας.  Γιατί το τονίζω αυτό; Γιατί η μόδα της κολοτούμπας φόνευσε οριστικά την πίστη σε αξίες. Ακόμη και το μεγαλύτερο τμήμα των Ελλήνων κουμουνιστών έγινε θύμα της υπ’ αριθμόν ένα αρχής της σημερινής πολιτικής ζωής: Νομή της Εξουσίας uber alles!
Τέταρτον  στο «μακεδονικό – και στους οργανωτές των συλλαλητηρίων οφείλομε ευγνωμοσύνη γι’ αυτή την αφύπνιση. Η αφύπνιση αυτή θα είναι, μάλιστα, μεγαλύτερη όσο οι συμπολίτες μας, που ταλαιπωρήθηκαν τα μέγιστα για να συμμετάσχουν αρχίζουν να χωνεύουν τις μικροπολιτικές προσπάθειες του Μαξίμου να υποβιβάζουν την επιτυχία της συγκέντρωσης, αναγκάζοντας και την αστυνομία ακόμη να ‘εφεύρει’ μη πειστικούς αριθμούς συμμετασχόντων.  Τέτοιες ενέργειες προσβάλουν και τον λαό και την δημοκρατία.
Πέμπτον τέτοια τεχνάσματα ίσως πέτυχαν τον σκοπό τους στο παρελθόν, αλλά το κραυγάζων με αγανάκτηση πλήθος έδωσε απτή απόδειξή ότι οι πονηριές από υπηρέτες του Πρωθυπουργού δεν ξεγελάνε πλέον κανέναν. Και αυτό, όπως το πλήθος ατελείωτα εφώναζε, θα πραγματωθεί  όταν οι Έλληνες επί τέλους καταλάβουν ότι η νίκη του λαού θα ολοκληρωθεί όταν αυτός ενωθεί.
‘Εκτον, Η Ελλάδα είναι μία, ενωμένη, και θα παραμείνει πάντα ακέραιη και αδιάσπαστη χώρα. οι Έλληνες πρέπει να δείξουν σ’ όλο τον κόσμο, στις μάχες που αφορούν την Πατρίδα όλοι είναι ενωμένοι και οι διαφοροποιήσεις δεξιοί, κεντρώοι, αριστεροί, αναρχικοί, και αδιάφοροι, αναστέλλονται. Σ΄ αυτή την προσπάθεια κανείς δεν περισσεύει.
Έβδομο, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε όλοι, άπαξ και διά παντός, ότι σταυροφορίες σαν αυτές που φαντάζομαι ανωτέρω δεν έχουν πολιτικό, κομματικό, λαϊκιστικό, χαρακτήρα και ούτε αφορούν προσωπικές φιλοδοξίες, αλλά αποσκοπούν να διαφυλάξουν τα συμφέροντα του Ελληνισμού και μόνο.
Όγδοον,, στις 4 Φεβρουαρίου και προχθές ο κόσμος μίλησε. Όχι οι βουλευτές, όχι οι πολιτικοί, όχι οι ‘μηντιάρχες’, όχι οι τραπεζίτες, αλλά ο κυρίαρχος λαός. Και κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι κυρίαρχος είναι μόνον ο λαός.
Ένατον, ο ελληνικός λαός είναι φιλειρηνικός και νομιμόφρων. Αλλά η υπομονή του στις αδικίες, στην ξένη κηδεμονία, στην ξένη εκμετάλλευση, σε μια άδικη και ατελείωτη λιτότητα, έχει τα όρια της. Όπως στο «Μακεδονικό» έτσι και στ’ άλλα θέματα η υπομονή αυτή τείνει να εξαντληθεί. Ακούστε αυτό το μήνυμα όλοι εσείς που δεν καταλαβαίνετε, ότι κυρίαρχος και, σε τελευταία ανάλυση τιμωρός, είναι μόνο ο λαός.
Δέκατον ο λαός θ’ αποφασίσει το τι θα γίνει στη μέλλον στην Μακεδονία, στην διασφάλιση του εθνικής κυριαρχίας μας, του ενεργειακού μας πλούτου, και σ’ ένα εκσυγχρονισμένο σύστημα συμμαχιών που θα μας δώσει το μέγιστο αριθμό φίλων και τον ελάχιστον αριθμό εκμεταλλευτών. Η Άμυνα, η Εξωτερική Πολιτική και η Οικονομία είναι πολύ σοβαρά θέματα για  να τα αφήσομε στα χέρια ανθρώπων μη ειδικών, άμεμπτου χαρακτήρα και που δεν διακρίθηκαν μόνο στο ταλέντο της κολοτούμπας.
Ενδέκατον  στα πανεθνικά συλλαλητήρια όλοι οι Έλληνες και η Εκκλησία τους ομόφωνα στείλανε το ύστατο μήνυμα: Τέρμα στην ακυβερνησία, την απληστία των ολίγων, τη μυστική διπλωματία και την παραμέληση των πολλών και των αδικημένων.
Δωδέκατον  και τελευταίο μήνυμα: όταν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες μιλάνε με μια φωνή, οι υπηρετούντες τον λαό πρέπει όχι μόνο ν΄ ακούουν αλλά και να υπακούουν.