Η Ευρώπη δολοφονεί εν ψυχρώ τις ψυχές των παιδιών της

Αποτέλεσμα εικόνας για Η Ευρώπη δολοφονεί εν ψυχρώ τις ψυχές των παιδιών της

Η Ευρώπη δολοφονεί εν ψυχρώ τις ψυχές των παιδιών της – το προοίμιο μιας επερχόμενης καταστροφής (βίντεο). https://www.facebook.com/173086936068423/videos/1435302956513475/

Όσοι δεν έχετε κωδικό facebook πατήστε πάνω στο κουμπί που γράφει «Νot Νow». Θα κατέβει αρκετά το πλαίσιο που βγάζει το facebook. Μετά πατήστε το play στο κέντρο του video και αυτό θα ξεκινήσει. Για να μπορείτε να διαβάσετε τους υποτίτλους ανεβάστε/κατεβάστε λίγο την οθόνη μέχρι να διαβάζετε και τους υποτίτλους. Εάν δεν θέλετε να δείτε εικόνα διαβάστε το κατωτέρω κείμενο. Είναι οι υποτιτλοι μαζεμένοι σε μορφή κειμένου.

Η Ευρώπη τελείωσε.Τίποτα δεν την σώζει τώρα.Δείτε την ηθική παρακμή και σήψη της κοινωνίας την οποία θέλουμε και εμείς να μιμηθούμε στην Ελλάδα.

Αν αυτό [τσουλήθρα που μοιάζει με ανδρικό γεννητικό όργανο] το θεωρείτε αποκρουστικό και διεστραμμένο, κατανοείσετε ότι θα σας βλέπουν σαν ένα μη ανεκτικό και ρηχό άτομο που θα πρέπει να πάει σε ψυχίατρο. Αυτή είναι μία συνηθισμένη τσουλήθρα σε παιδική χαρά !!! Δεν το πιστεύετε; Κοιτάξτε καλύτερα. Ένα αγόρι 5 χρονών γλυστράει τώρα εκεί …

Αυτή η τσουλήθρα είναι στη Νορβηγία και την έβαλαν εκεί ώστε τα παιδιά να μεγαλώνουν με τον ‘σωστό τρόπο’. Να μην ντρέπονται αλλά να είναι ‘προχωρημένα’ … Σοκαριστήκατε; Αν ναι, αυτό σημαίνει ότι είστε οπισθοδρομικοί και ότι δεν μπορείτε να εκτιμήσετε πόσο εξελίχθηκε ο ‘μοντέρνος πολιτισμός’. Πριν από λίγο καιρό οι Ευρωπαίοι αποφάσισαν να εκπολιτίσουν τους κατοίκους τους από την κούνια ώστε να μειώσουν τον αριθμό τέτοιων ανόητων ανθρώπων.

Συνέχεια ανάγνωσης

 

Οι μοναχοί που ζουν στην άκρη του γκρεμού στο Άγιο Όρος

image.png

Στο Άγιον Όρος βρέθηκε η εφημερίδα Guardian και μεταξύ άλλων επισκέφθηκε και τους ερημίτες στα Κατουνάκια. Το Άγιον Όρος, φιλοξενεί μία από τις παλαιότερες μοναστικές κοινότητες στη Γη.

Το βουνό κατοικήθηκε από τους αρχαίους χρόνους και είναι γνωστό για τη σχεδόν 1800χρονη συνεχή χριστιανική του παρουσία και τις μακρές ιστορικές μοναστικές παραδόσεις του, οι οποίες χρονολογούνται τουλάχιστον από τον 9ο αιώνα. Στα μοναστήρια, πάνω από δύο χιλιάδες μοναχοί ζουν μια ασκητική ζωή, απομονωμένη από τον υπόλοιπο κόσμο.

unnamed (1).jpg

Συνέχεια ανάγνωσης