Έχετε καμία αμφιβολία ότι «οι θεοί των εθνών δαιμόνια εισι»;

Το βράδυ της Κυριακής

Περιφορά… φαλλού για πέμπτη χρονιά στο κέντρο της Αθήνας από οπαδούς του Διονύσου

Περιφορά... φαλλού για πέμπτη χρονιά στο κέντρο της Αθήνας από οπαδούς του Διονύσου
  • Οπαδοί του Διονύσου έκαναν περιφορά… φαλλού στο κέντρο της Αθήνας

Φορώντας διονυσιακές στολές και μάσκες και κρατώντας έναν τεράστιο κόκκινο φαλλό έκαναν βόλτα στο ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας με μουσικές και άφθονο κρασί

Για πέμπτη συνεχή χρονιά οι οπαδοί του Διονύσου, του θεού του κρασιού και του δράματος, πλημμύρισαν το βράδυ της Κυριακής το κέντρο της Αθήνας διοργανώνοντας τα «Φαλληφόρια-Φαλλαγώγια», δηλαδή μια ιδιότυπη «παρέλαση», όπου ντυμένοι με διονυσιακές στολές και μάσκες περιέφεραν έναν τεράστιο φαλλό – και πολλούς μικρότερους.

Οι πολυθεϊστές που οργάνωσαν την χθεσινή παρέλαση ανήκουν στην «Λατρευτική Κοινότητα ΛΑΒΡΥΣ» και η πομπή ξεκίνησε από το Ηρώδειο, για να διασχίσει ολόκληρο το ιστορικό κέντρο των Αθηνών, την Διονυσίου Αρεοπαγίτου, τα στενά της Πλάκας αλλά και την πλατεία στο Μοναστηράκι.

«Πάρα πολλοί φίλοι του Διονύσου βάδισαν μαζί μας στην Πομπή του Φαλλή», με άφθονο κρασί, μουσικές και χορούς, αναφέρουν στην επίσημη σελίδα τους στο facebook (@LabrysCommunity), όπου αναρτήθηκαν και φωτογραφίες της εκδήλωσης.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ! Όταν οι καλλιτέχνες και οι διανοούμενοι είναι ελεύθεροι άνθρωποι, έτσι μιλάνε και συμπεριφέρονται: Με φως, ευγένεια και ήθος ελληνικό. Αυτό δεν είναι η ουσία της καθ’ ημάς Ανατολής, της Ορθοδοξίας;

 

 

 Ανοιχτή επιστολή στον Μίκη Θεοδωράκη  από τον Ηλία   Ανδριόπουλο

 

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Αγαπητέ μου Μίκη,

     Λιγόστεψε και μίκρυνε το ανάστημα της αριστεράς στις μέρες μας. Ξέπεσε.   Δεν είναι αυτό που γνώρισες στην νεότητά σου. Συλλογίζομαι την θυσία εκείνων των ρομαντικών νέων, που σε άλλους καιρούς, τους άλεσαν οι μυλόπετρες στον βωμό μιας πίστης,  που οι διαταραγμένες ηγεσίες  ψεύτισαν και πρόδωσαν. 

       Ευτυχώς όμως, σηκώθηκε και έδειξε το ανάστημά του ο ελληνικός λαός, όπως το κάνει κάθε φορά που νοιώθει ότι κινδυνεύει το Γένος. 

Γι αυτό μην πικραίνεσαι που ασχημονούν και σε υβρίζουν.  Αυτό τους έχει απομείνει.  Τα άλλα τα ξεπούλησαν και τα πρόδωσαν.  Δεν τους βλέπεις;  Καβάλησαν με χιλιάδες ψέματα την εξουσία, μοιράστηκαν αξιώματα και θέσεις και κορδώνονται σαν γύφτικα σκεπάρνια.  Τι ντροπή.  Τους μιλάς για πατρίδα και καμώνονται πως δεν καταλαβαίνουν, γιατί την μισούν.  Λοιδωρούν και συκοφαντούν ως εθνικιστές τον Σολωμό, τον Κάλβο, τον Μακρυγιάννη, τον Κολοκοτρώνη, τον Ελύτη , τον Σεφέρη, εσένα, τον Χατζιδάκι, περιφρονούν, διακωμωδούν  την παράδοση, την μνήμη, την ιστορία, την αρχαία σκέψη, τα πάντα.

   Δυστυχώς δεν τα γνώριζε ο κόσμος αυτά, όταν τους ψήφιζε.  Το έκρυβαν.  Το ερώτημα είναι, τους δέρνει κάποιος βλακώδης εξυπνακισμός , ή μήπως κάποιοι από δαύτους είναι συνδεδεμένοι – με το αζημίωτο- με διεθνή βρώμικα κέντρα που τους κατευθύνουν;  Όπως και να έχει σε λίγο θα αποτελούν  θλιβερό παρελθόν για τον βίο του τόπου.   Θα σβήσουν στην ντροπή και στην περιφρόνηση .  Ελπίζω όμως να μην προλάβουν να φέρουν κάποια μεγαλύτερη καταστροφή στο τόπο.  Εσύ, δεν θα πάψεις ποτέ να ακτινοβολείς   στους αιώνες, με Φως, Ευγένεια και Ήθος Ελληνικό.  Γιατί η Ελλάδα, πάνω απ΄όλα ταξιδεύει στον χρόνο, παρά τις περιπέτειες και τις τραγωδίες που μας βρήκαν, ως αξεπέραστη, διαχρονική ΙΔΕΑ, που συμπυκνώνει όλες τις αρετές και τις αγωνίες του κόσμου. Αισθητικές, πνευματικές, πανανθρώπινες, εμποτισμένες με το αίσθημα του ανθρωπισμού και της καλοσύνης.  Μην τους παρεξηγείς , είναι έξω από τα μέτρα τους αυτά.  Δεν τα καταλαβαίνουν.  Βέβαια τα αισθάνεται και τα νοιώθει βαθιά ο ελληνικός λαός, που τελευταία ξεσηκώνεται και αυτό έχει σημασία.

Αγαπητέ μου Μίκη,

       Νοιώθω περήφανος που είμαι συνάδελφός σου , που με τιμάς με την φιλία σου, όπως υπερήφανη  για εσένα, είναι ολόκληρη η ΕΛΛΑΔΑ.

 

                                                                                        Με  αγάπη

                                                                           ΗΛΙΑΣ   ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ

 

Σχετική εικόνα

 

 

Η επιστολή ΕΔΩ

 

~ Ο νέος «στόχος» τους! Οι νέες βιομετρικές smart αστυνομικές ταυτότητες..

Αποτέλεσμα εικόνας για hlektronikew taytothtew

Nόμιζες πως τελείωσαν;
Δεν πρόκειται να σταματήσουν αν δεν εκπληρώσουν όλα όσα υποσχέθηκαν σ΄εκείνους, που (νομίζουν πως…) κυβερνούν τον κόσμο…


Ώδε η σοφία εστί…
Ο Τόσκας ανακοίνωσε πως ως το τέλος του 2018 θα πρέπει όλοι οι έλληνες να έχουμε πάρει τις νέες βιομετρικές smart αστυνομικές ταυτότητες…..

Μαζική επίθεση κατά του Ελληνισμού με όλα τα μέσα υβριδικού πολέμου….

 «Eσείς θα πάρετε νέα τεχνολογία;;;»
 Λες και διάβαζε εφημερίδες του 2018 ο όσιος παππούλης μας Παϊσιος, όταν μας τα έλεγε στην Παναγούδα…

Misha Sarov

 

https://amfoterodexios.blogspot.gr/

 

Για αυτό το φονικό «μόρφωμα» γίνονται ΟΛΑ.Οι Αμερικανοί θέλουν πάση θυσία και με οποιοδήποτε κόστος να μπει η περιοχή στο ΝΑΤΟ, και ασφαλώς θα το καταφέρουν.

 

Πολύ λίγοι γνωρίζουν ότι είναι ήδη εγκατεστημένη στα σύνορα FYROM και Κοσόβου η μεγαλύτερη παγκοσμίως αμερικανική βάση, που ονομάζεται «Camp Bondsteel» και απέχει μόλις 150 χλμ. από τα ελληνικά σύνορα. Η βάση αυτή έχει έκταση 4.000 περίπου στρεμμάτων, 300 περίπου κτίρια (μεταξύ των οποίων το καλύτερα εξοπλισμένο νοσοκομείο όλης της Ευρώπης), 25 χλμ. οδικού δικτύου στο εσωτερικό της, 10.000 άτομα στρατιωτικό προσωπικό, 140 περίπου αεροσκάφη και ελικόπτερα και τον πιο βαρύ πολεμικό εξοπλισμό που υπάρχει στην Ευρώπη. Οι αμερικανοί στρατιωτικοί και ο αμερικανικός τύπος αποκαλούν συνήθως με καμάρι τη βάση αυτή με το υποκοριστικό «Grand Dame» (Μεγάλη κυρία) και χαίρονται γιατί αυτή και το Σινικό Τοίχος είναι τα μόνα ανθρώπινα κατασκευάσματα επάνω στη Γη που διακρίνονται με γυμνό μάτι από τη Σελήνη! Ταυτόχρονα, στήνεται ήδη νοτιο-ανατολικά της «Grand Dame» (αρκετά πιο κοντά στα ελληνικά σύνορα), δεύτερη μεγάλη βάση, σκοπός της οποίας είναι η επιτήρηση όλων των Βαλκανίων και των δυτικών συνόρων της Ρωσίας, καθώς και του αγωγού πετρελαίου μήκους 900 χλμ. που θα συνδέει τη Μαύρη Θάλασσα με την Αδριατική μέσω Βουλγαρίας, FYROM και Αλβανίας και θα μεταφέρει 750.000 βαρέλια ημερησίως. Προς τούτο, έχει ήδη συσταθεί το κονσόρτσιουμ διαχείρισης του πετρελαιαγωγού, με την επωνυμία «ΑΜΒΟ» (Albanian-Macedonian-Bulgarian Oil)!

Η βάση του Camp Bondsteel είναι τόσο εκτεταμένη που το οδικό δίκτυο της ξεπερνά τα 25 χιλιόμετρα, η ίδια χωρίζεται σε τρεις τομείς (κεντρικός, μέσος και έξω περιοχή) και περιέχει πάνω από 300 (!) κτίρια, ένα εκ των οποίων είναι και το καλύτερα εξοπλισμένο νοσοκομείο της Ευρώπης.

Στις δυο δίδυμες αυτές βάσεις σταθμεύουν 60 ελικόπτερα και τουλάχιστον 70 αεροσκάφη.  Η ευρυχωρία του στρατοπέδου είναι τόση που υπάρχει σχεδιασμός μεταφοράς εκεί της αμερικανικής αεροπορικής βάσης στο Aviano της Ιταλίας (από την οποία έφευγαν τα αμερικάνικα και βρετανικά αεροπλάνα που βομβάρδιζαν με απεμπλουτισμένο και υπερπλουτισμένο ουράνιο την Σερβία το 1999).

Τέλος, ελάχιστοι γνωρίζουν ότι, πέρα από τις θεόρατες στρατιωτικές εγκαταστάσεις, εξίσου γιγαντιαία και πολυάνθρωπη είναι η Πρεσβεία των ΗΠΑ στα Σκόπια, όπου λειτουργούν και δύο μυστικές υπηρεσίες που παρακολουθούν και εποπτεύουν τη Βαλκανική, αλλά και την ευρύτερη περιοχή από Ισραήλ μέχρι Τσεχία.

 

http://ixnos.blogspot.gr/

 

Βοήθησε να βαπτισθεί μία ψυχή με τα δέκα σου ευρώ.

Aνακοίνωση της διαδικτυακής ομάδας -Η Μαρτυρία του Χριστού στα σύγχρονα έθνη.

ΝΕΑ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ.

24858661857_8d11f9ae24_b
Aγαπητοί εν Χριστώ  αδελφοί, ο Χριστός εν τω μέσω ημών.
Αισθανόμαστε την ανάγκη για μια ακόμα φορά να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας ευχαριστήσουμε  για την αυθόρμητη και πολύ συγκινητική προσφορά σας, για την ενίσχυση των Ιεραποστολικών φιλανθρωπικών και κοινωνικών σκοπών της διαδικτυακής  Ομάδας  Φίλων της Ορθόδοξης Ιεραποστολής που  ονομάζεται πλέον.
–Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΘΝΗ.
Η αγάπη σας και η συμπαράστασή  σας είναι αξιέπαινη και συγκινητική. Σας είμαστε ευγνώμονες για την  εμπιστοσύνη που μας δείχνετε  και για την βοήθειά σας, διότι παρέχει μεγάλη ανακούφιση στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Ορθόδοξες Ιεραποστολές στον κόσμο, στην προσπάθειά τους να ανταποκριθούν στην εκτέλεση της εντολής του Κυρίου “πορευθέντες εις τον κόσμον άπαντα, κηρύξατε το ευαγγέλιο πάση τη κτίσει” (Μάρκ.ιστ).
Η εξέλιξη του ιεραποστολικού έργου, συνδέεται αναπόσπαστα με την αυθόρμητη έκφραση των φιλάδελφων αισθημάτων μας προς τους νεόφυτους αδελφούς μας στην Ορθοδοξία. Πρέπει δε να έχουμε πίστη ότι « Θεού εσμέν συνεργοί » στο έργο της ιεραποστολής, για το οποίο χρειάζεται πολλή προσευχή, ειλικρινής συμβολή και πρόθυμη συμπαράσταση σε όσους κοπιάζουν και μοχθούν. Εμείς «φυτεύομεν και ποτίζομεν. Ο Θεός αυξάνει».
Με την Χάρη του Θεού συνεχίζεται η προσπάθεια για την ενίσχυση ορθοδόξων ιεραποστολικών κλιμακίων. Αν και η οικονομική κρίση συνεχίζει να δυσκολεύει την προσπάθειά μας ,όμως η αγάπη και ο ζήλος των ευγενών δωρητών  και η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν, συνεχίζουν να  σπάνε το φράγμα των αντίξοων καταστάσεων και συνθηκών.
Με αφορμή τις βαπτίσεις των Κατηχουμένων που πραγματοποιούνται Μ.Πέμπτη και Μ.Σάββατο   κάθε χρόνο στις χώρες της Εξωτερικής ιεραποστολής, η διαδικτυακή μας ομάδα- ξεκινάει μια νέα δραστηριότητα, προκειμένου να βοηθήσει το έργο των Ιεραποστόλων της Αφρικής.
Η Βάπτιση αποτελεί τη σημαντικότερη στιγμή στη ζωή ενός ανθρώπου. Είναι η στιγμή που αφήνει την πλάνη των ειδώλων και του κόσμου και εντάσσεται στην οικογένεια του Θεού, γίνεται παιδί του Υψίστου.
Μετά από σχετική  επικοινωνία ,που είχαμε  με συνεργάτη Ιεραποστολικής Μητροπόλεως της Αφρικής, καθορίστηκε το ποσό των ΔΕΚΑ (10) ΕΥΡΩ για τα έξοδα της βάπτισης ενός παιδιού της Αφρικής. Ήδη στην συγκεκριμένη ιεραποστολική Μητρόπολη προγραμματίζονται για την Μ.Πέμπτη βαπτίσεις  400 κατηχουμένων.
Τα χρήματα θα συγκεντρωθούν  μέχρι 15 Μαρτίου 2018 και θα αποσταλούν στην Αφρική.
Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην δραστηριότητα αυτή μπορούν να καταθέσουν την δωρεά τους στον παρακάτω λογαριασμό.
 Eurobank / 0026-0469-64-0100058162.

 
(IBAN, GR 6102604690000640100058162
Επειδή θα εκδοθούν και αποδείξεις, παρακαλούμε τους δωρητές να μας γνωστοποιούν τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο και διεύθυνση διαμονής).Το e-mail επικοινωνίας είναι: fdathanasiou@gmail.com.
Ευχόμαστε ο Κύριός μας, δια των πρεσβειών της Υπεραγίας Θεοτόκου, να χαρίζει ουράνια αμοιβή στους ευγενείς δωρητές, αλλά να ευλογεί και να δυναμώνει τους ιεραποστόλους, τους ευαγγελιζομένους την ειρήνη στα πέρατα της γης.
Για την διαδικτυακή ομάδα -ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΘΝΗ-
π. Δημήτριος Αθανασίου
 

O ισοβίτης Κώστας Πάσσαρης θέλει να γίνει μοναχός στο Άγιο Όρος

Ο ισοβίτης Κώστας Πάσσαρης σκέφτεται να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στο Άγιο Όρος. Αυτό φυσικά εάν το… επιτρέψουν οι συνθήκες.

Τις προθέσεις του διαβόητου ισοβίτη αποκάλυψε στη Βουλή ο αρχιμανδρίτης, πατέρας Γερβάσιος Ραπτόπουλος. Ο τελευταίος είχε κληθεί στην επιτροπή της Βουλής για το σωφρονιστικό σύστημα.
Εκεί ενημέρωσε τους βουλευτές για την κατάσταση στις φυλακές. Αλλά και για την μεταμέλεια που επιδεικνύουν κακοποιοί αλλά και εγκληματίες. Κάπου εκεί ήρθε στο προσκήνιο και ο Κώστας Πάσσαρης.
Ο Γερβάσιος Ραπτόπουλος είπε ότι ένα από τα βασικότερα προβλήματα των κρατουμένων είναι η συνεχής απαξίωσή τους από τον κόσμο.
Μιλώντας για τις υπηρεσίες που προσφέρει η Εκκλησία υποστήριξε ότι η αγάπη που προσφέρουν οι ιερωμένοι «μιλά» στις καρδιές των κρατουμένων.
Ως χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αυτού, προτάχθηκε ο Κώστας Πάσσαρης. Ο κακοποιός που εκτίει την ποινή της φυλάκισης ισοβίου κάθειρξης σε μια φυλακή στα Καρπάθια Όρη στην Τρανσυλβανία της Ρουμανίας.
«Φοβόμασταν μην μας πνίξει»
Ο άνθρωπος αυτός άλλαξε ριζικά» είπε ο αρχιμανδρίτης. Ο οποίος στη συνέχεια εξήγησε:
«Αρχικά μέσα στη φυλακή μας είπε ο ιερέας όταν ήρθε τρέμαμε να μην τον συναντήσουμε, γιατί φοβόμασταν να μη μας πνίξει.
Τώρα το έχουμε καύχημα, καμαρώνουμε και υπερηφανευόμαστε αν μπορέσουμε να μιλήσουμε μαζί του, γιατί ήταν λύκος και έγινε αρνάκι».
Ο πατέρας Γερβάσιος Ραπτόπουλος αποκάλυψε, μάλιστα, ότι πρόσφατα, όταν έγινε μια εκδήλωση για τα σαράντα χρόνια διακονίας στον χώρο των φυλακών, εντός και εκτός Ελλάδος τηλεφώνησε ο Κώστας Πάσσαρης. Ο οποίος είπε:
«Απόψε εγώ θα κάνω πολύ προσευχή, ώστε αύριο η εκδήλωση που έχετε να έχει μεγάλη επιτυχία».
«Είναι ο άνθρωπος ο οποίος δεν θέλει να θυμάται το αμαρτωλό παρελθόν. Το αποφεύγει κατά τρόπο εντυπωσιακό και σκέπτεται το παρόν και το μέλλον.
Ακόμη, κάνει και λόγο, εάν οι συνθήκες το επιτρέψουν, να καταλήξει στο Άγιο Όρος.
Και να πάει στα Καρούλια, μία σκήτη φοβερή, κι εκεί να δει, να επιμεληθεί και να ασκηθεί στον αγιασμό της ψυχής του». Αυτά είπε χαρακτηριστικά ο αρχιμανδρίτης.
 

Ομόφωνη η απόφαση των Αγιορειτών για τη συμμετοχή τους στο Συλλαλητήριο των Αθηνών. Θα αναγνωσθεί χαιρετισμός!

Η Ιερά Κοινότητα του Αγίου όρους ανταποκρίθηκε στο αίτημα της Οργανωτικής Επιτροπής του Συλλαλητηρίου των Αθηνών, το οποίο θα γίνει την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 στην πλατεία Συντάγματος. Οι Αγιορείτες Πατέρες δείχνουν έμπρακτα για ακόμη μία φορά την ανησυχία τους και την μέριμνά τους για το φλέγον ζήτημα του ονόματος της Μακεδονίας. Το Άγιον Όρος σε όλη του την διαδρομή συνέδραμε ποικιλοτρόπως τους δίκαιους αγώνες του Γένους με κάθε μέσο, αλλά κυρίως με την προσευχή.

Σύμφωνα με το ιεροσφράγιστρο γράμμα της Ιεράς Επιστασίας,

μετά από ομόφωνη απόφαση την Ιερά Κοινότητα θα εκπροσωπήσουν οι πανοσιολογιώτατοι Γέροντες Νικόδημος από την Ι.Μ. Αγίου Παύλου και Ιερομόναχος Σισώης από την Ι.Μ. Ξενοφώντος.

πηγή

 

Ένα στα πέντε νοικοκυριά φοβάται ότι θα χάσει το σπίτι του Το 70% των νέων θέλουν να αναζητήσουν εργασία στο εξωτερικό.

Πηγή: «Πρώτο Θέμα»
Στοιχεία – σοκ από την ΓΣΕΒΕΕ
H Ελλάδα φθίνει: Τρεις στους τέσσερις είναι μακροχρόνια άνεργοι – Το 51% στηρίζεται σε συντάξεις

Διευρύνονται οι ανισότητες μεταξύ των χαμηλών μεσαίων εισοδημάτων και ελλοχεύει κίνδυνος για το κοινωνικό μοντέλο ανάπτυξης σύμφωνα με τα ευρήματα της 6ης κατά σειρά έρευνα οικονομικού κλίματος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος.

Τρία σημαντικά στοιχεία από την έρευνα όπως είπε ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς είναι ότι παρά τα σημάδια βελτίωσης των μακροοικονομικών δεικτών πάνω από 70% των νέων θέλουν να αναζητήσουν εργασία στο εξωτερικό, το 51% των νοικοκυριών στηρίζεται σε συντάξεις παρά τις επιμέρους περικοπές και 3 στους 4 ανέργους βρίσκονται σε κατάσταση μακροχρόνιας ανεργίας.
Συνέχεια ανάγνωσης

 

Σκοπιανό: οι ΗΠΑ απειλούν με θερμό επεισόδιο ενώ η Ε.Ε. υπόσχεται κούρεμα…

alt

Ό,τι συμβαίνει στα θέματα της πατρίδας μας από τα εθνικά εώς τα οικονομικά, όλα είναι αλληλένδετα μεταξύ τους.

Έτσι βλέπουμε την ώρα που πιεζόμαστε για το Σκοπιανό, ο αμερικανός πρέσβης και καλά, «ανησυχεί» δηλ. απειλεί με θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο (δείτε ΕΔΩ) και την ίδα στιγμή η Ε.Ε. υπόσχεται κούρεμα στον Τσίπρα… (δείτε ΕΔΩ)

Μαστίγιο και καρότο δηλαδή, ανάμεσα σε συμπλυγάδες…

Γι’ αυτό μας έχουν δεμένους στις μνημονιακές αλυσίδες εδώ και 8 χρόνια, για να κουραστούμε, να παραδοθούμε και να παραδώσουμε την πατρίδα μας, τις ζωές μας και τις ζωές των παιδιών μας, στο πιάτο τους, αμαχητί!

ΓΕΛΑΣΤΗΚΑΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΒΟΝ!

Όσο πολεμούσαμε σκιές και ο εχθρός κρυβόταν, ήταν δύσκολα. Τώρα που ξεπρόβαλλε το πρόσωπό του ΑΛΙΜΟΝΟ ΤΟΥ!

Με δυσκολία θα έλθει η λευτεριά…

Εάν όμως ο λαός μας είναι αποφασισμένος όπως έδειξε στο Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης μπορεί να υποφέρει προσωρινά αλλά στο τέλος θα τα καταφέρει!

 

http://hggiken.pblogs.gr/2018/01/skopiano-oi-hpa-apeiloyn-me-thermo-epeisodio-enw-h-e-e-yposhetai.html