ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ «ΜΙΛΗΣΕΙ» Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!

alt

Διαβάζουμε και ακούμε εύλογες ανησυχίες σχετικά με το Συλλαλητήριο της Κυριακής (ώρα 14:00) και θα θέλαμε να τονίσουμε ότι προσωπικά θεωρούμε ότι δεν έχει τόση σημασία ποιοι θα μιλήσουν και γιατί αλλά την παρούσα στιγμή πιστεύουμε πως το μείζον είναι να «μιλήσει» ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΣΥΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ.

http://hggiken.pblogs.gr/

 

Πετώντας πάνω από το Άγιο Όρος !

Στις 6 Μαΐου 2017 ο Ολλανδός φιλαγιορείτης Wim Voogd πετώντας με ένα αεροσκάφος τύπου Cessna πάνω από το Άγιο Όρος, βιντεοσκόπησε και φωτογράφισε την Αθωνική χερσόνησο
.
 

Πανήγυρις Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων

Φέρεται εις γνώσιν των ευλαβών Χριστιανών ότι την 18ην του μηνός Ιανουαρίου 2018 εορτάζει μεγαλοπρεπώς ο Ιερός Ναός Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων.

Οι τιμητικές εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα κατά το κάτωθι πρόγραμμα:

Συνέχεια ανάγνωσης

 

Δεν βλέπεις τι λέει; “Ιδού γαρ ήλθε δια του σταυρού χαρά εν όλω τω κόσμω”.

Σχετική εικόνα

« Η χαρά παρηγορεί, αλλά δεν μας φέρνει κοντά στον Θεό. Σε ξεγελά και ξεχνάς την φιλοπονία, την άρση του σταυρού. Εγώ πολλές φορές βλάφτηκα από την πολλή χαρά. Οι θλίψεις, οι πειρασμοί, οι στενοχώριες σε καθαρίζουν και αισθάνεσαι κοντά σου τον Θεό. Ο σταυρός σε κάνει ταπεινό και αυτός φέρνει την ανάσταση. Δεν βλέπεις τι λέει; “Ιδού γαρ ήλθε δια του σταυρού χαρά εν όλω τω κόσμω”.

            Η ζωή μας εδώ είναι ένα συνεχές μαρτύριο. “Στενή και τεθλιμμένη οδός”, η μόνη που οδηγεί στον ουρανό. “Διά πολλών θλίψεων δει υμάς εισελθείν εις την βασιλείαν του Θεού”(Πραξ. 4,22). Γεύθηκα, αδελφοί μου, και δεν περιαυτολογώ και την γλυκύτητα του παραδείσου, αλλά και την πικρία του άδου. Ανέβηκα στα ύψη του ουρανού, αλλά κατόπιν κατέβηκα στα κατώτερα βάραθρα και τάρταρα της κολάσεως».

Γέροντας Εφραίμ Κατουνακιώτης

 

Σημεία του Χριστού και σημεία του Αντιχρίστου. Σε τι διαφέρουν;

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑΥΜΑΤΑ

Η αγία Γραφή μας πληροφορεί, ότι λίγο πριν από την Δευτέρα Παρουσία του Χριστού θα γίνουν «σημεία» στον ήλιο, στην σελήνη, στα άστρα και στην θάλασσα[94]. Παράλληλα μας λέγει, ότι και ο αντίχριστος θα κάμη σημεία στον ήλιο, στην σελήνη, στα άστρα και στον αέρα[95]!

Πως θα τα ξεχωρίσωμε τα σημεία αυτά; Πως θα ξεχωρίσωμε τα σημεία-έργα του αντιχρίστου, από τα σημεία που προείπε ο Χριστός; Συνέχεια ανάγνωσης